instax loves your brand!

Lijkt het je tof om met ons samen te werken? Stuur dan een mail naar follow@instax.nl  We staan altijd open voor gave samenwerkingen en nieuwe partners! 

instax als marketingtool
Op zoek naar een instax partner voor je event?

Instax Nederland heeft meerdere marketingpartners, samen met deze partners en onze gave instax producten kunnen wij voor elk event een toffe oplossing bieden waarbij klantcontact, exposure en de unieke instax "feel good" experience centraal staan.


Partners:

Sinds 2003 is Photoflyer gestart met het veroveren van de wereld samen met instax, met ruim 22.000.000 flyers in combinatie met de unieke instax films heeft men een ruime ervaring in het inzetten van instax en fysieke foto's bij events, winkelopeningen, festivals en nog veel meer. Neem contact op met Photoflyer om te kijken welke unieke oplossingen zij kunnen bieden voor jouw merk.


Volledige ontzorging met professionele instax fotografen? Laat die blijvende indruk achter op jouw event met de full service diensten van The Hostess Group / Pixelparty. Met leuke fotoprops en hun stralende aanwezigheid maken de fotografen van The Hostess Group overal een feestje van!

Maak van al je bezoekers een influencer, dat is het idee achter BrandIt. Met deze unieke app kan je al je bezoekers van festivals of evenementen makkelijk en snel jouw promotor laten worden. De BrandIt app werkt samen met de instax Link smartphone printer en applicatie om deze social influencers om te toveren in feel-good givers met instax.

Branded camera's

Instax en instax films zijn natuurlijk supertof, maar wat is er mooier voor je merk om een eigen instax camera te hebben? Wij kunnen in samenwerking met Photoflyer onze instax camera's laten bedrukken met jouw bedrijfslogo. Ideaal voor een activatie, relatiegeschenk of voor in het kerstpakket. Neem contact op via sales@photoflyer.com  om jouw eigen instax camera te creëren. 

branded_cameras_diet-coke.jpg