Instax business partnerships met jouw brand


Benieuwd naar de mogelijkheden van instax als marketingtool? Door onze partners, ervaring en gave personaliseerbare producten is er altijd een toffe oplossing waarbij jouw branding centraal staat.

Wat maakt een samenwerking met instax uniek?

  • Unieke, tastbare herinneringen: In tegenstelling tot simpele digitale foto’s, creëert instax tastbare herinneringen. Met branded producten van instax ben je zeker van een nuttig product waar de klant ook echt wat aan heeft. Jouw merk of logo op een instax camera of instax case is dan ook een formule tot succes.
  • Verhoogde merkbekendheid: De unieke, tastbare eigenschappen van instax foto’s trekken gegarandeerd de aandacht. Deel de foto’s op social media en zie hoe je klanten fungeren als wandelende billboards.
  • Versterkte klantrelaties: Door je klanten iets tastbaars en persoonlijks mee te geven, creëer je een unieke en positieve merkbeleving die echt indruk maakt onder je klanten.

Ready, steady, exposure

Op zoek naar vernieuwende manieren om klantbetrokkenheid en je zichtbaarheid te verhogen? Met de instax Biz App en een instax printer heb je een unieke oplossing. Denk aan de kracht van een klant die een fysieke foto met branding meeneemt van jouw activatie, welke vervolgens op de koelkast belandt en dagelijks zichtbaar is. Deze tastbare herinneringen kunnen ook worden gedeeld op sociale media, waardoor je merk zowel offline als online aanwezig is.

Zo geef je jouw doelgroep geen flyer met informatie mee, maar een goed-gevoel. Denk aan...

  • Een hilarisch moment in de photobooth op een evenement
  •  Een foto van de klant met de spiksplinternieuwe auto
  •  Een herinnering aan de vakantiebeurs met een beste vriendin

Uniek en gemakkelijk

De instax Biz App onderscheidt zich door zijn gebruiksgemak. Upload eenvoudig je eigen ontworpen templates die aansluiten op jouw doel of evenement. In slechts 12 seconden print je een instax foto uit, direct vanaf je smartphone of tablet met een draagbare instax printer. De printers vereisen alleen bluetooth en hebben een ingebouwde batterij wat goed aansluit bij locatie gebonden activiteiten. 
Met de instax Biz App geef je niet alleen een flyer met informatie, maar een blijvende en tastbare herinnering die je merk versterkt en de klantrelatie verdiept op een unieke wijze.
Voor meer informatie over de instax Biz App, kijk op de Biz App Pagina

Voorgaande samenwerkingen:

Solar Festival: Solar is een festival met 32.000 bezoekers. Instax was aanwezig om foto’s te maken van festivalbezoekers. Uiteindelijk zijn er 7000 foto’s gemaakt. 3500 foto’s zijn in combinatie met een Photoflyer aan de bezoekers meegegeven met branding en een Call-To-Action voor een giveaway erop. Hiermee krijgt de klant een blijvende herinnering gekoppeld aan de leuke ervaring van het festival. Deze brandingsactie kwam veel terug op social media wat het bereik enorm vergrootte.
Huishoudbeurs: Op de huishoudbeurs stond instax met de Biz App en een backdrop klaar om van de bezoekers een foto te maken, deze uit te printen, en op een Photoflyer te plakken. Via dit medium kon men meteen deelnemen aan een giveaway waarmee bijvoorbeeld marketingdata kon worden verzameld. Daarbij kregen mensen een tastbare herinnering aan de instax booth waarop meteen branding en een kortingscode was weergegeven voor een meetbaar conversieratio.

Hoor je het Klikken?

Wil jij ook graag jouw brand uniek laten neerzetten samen met INSTAX voor meer exposure en klantcontact? Stuur dan INSTANT een email naar follow@instax.nl en til jouw branding naar het volgende niveau.