Over instax

Met één druk op de knop jouw foto in handen? Instax heeft de leukste instant camera’s en smartphone printers voor jou om het perfecte plaatje on the spot te delen met je vrienden. Camera’s en printers in alle kleuren en foto’s in drie verschillende formaten: met jouw instax ben je gewapend voor elk avontuur!

Geschiedenis
Instax is al sinds 1998 gespecialiseerd in instant fotografie en vormt een onderdeel van Fujifilm. In 1998 werd de eerste instax camera op de markt geïntroduceerd: een instant camera waarmee je jouw foto’s direct in handen kreeg. Vrienden konden foto’s nemen en ze direct uitwisselen, waardoor het product al snel razend populair werd.
In het jaar 2000 begon instax te focussen op jonge meiden die wat anders wilden dan foto’s die verstoffen in hun telefoongeheugen, ze wilden authentieke foto’s en iets tastbaars wat ze kunnen vasthouden. Dit gevoel groeide en al snel stond instax bekend om zijn ‘schattigste camera in de wereld’ die dat echte gevoel terugbracht. Na het grote succes voegde instax ook camera’s toe met een retro en moderne look.

Voor ieder wat wils
Sterker nog, het bleef niet alleen bij camera’s, (smartphone)printers werden toegevoegd aan het assortiment. Niet veel later werden er ook hybride camera’s geïntroduceerd, waarbij de camera ook als printer gebruikt kan worden. instax heeft voor iedereen de perfecte fit, binnen het juiste frame. Het begon bij mini en WIDE, maar SQUARE film werd ook toegevoegd. Zo leg jij al jouw instant momenten vast, in elk gewenst formaat!

Waar je ook bent, instax is er voor jou
instax at home of on the go: jouw buddy is er altijd klaar voor. Bescherm hem met een toffe case.
Herbeleef je favoriete momenten keer op keer en bewaar ze in één van de bijbehorende albums, of geef ze een speciaal plekje. Met zwart-wit foto’s en gekleurde frames geef jij een creatieve draai aan jouw foto’s.