Nieuw: instax SQUARE Link

Nieuw: instax SQUARE Link

FUJIFILM heeft de instax Link smartphoneprinter serie compleet gemaakt! De instax SQUARE Link is de opvolger van de instax SHARE SP-3. Hij komt dan ook met de nieuwste snufjes, onder andere Augmented Reality en het delen van digitale foto's naar mede instaxers. Met de komst van de nieuwe instax SQUARE Link is de Link smartphoneprinter serie compleet.

Probeer nieuwe en unieke functies zoals Augmented Reality print en instax Connect™. Personaliseer jouw prints en deel ze met je vrienden. Uiteraard selecteer je nog steeds de tofste templates, digitale stickers en verschillende printmodi, zoals je gewend bent. Check alle functies in de gratis instax SQUARE Link app.

Belangrijkste functies van de instax SQUARE Link zijn:

  • AR (Augmented Reality) Print:
De instax SQUARE Link biedt de mogelijkheid om Augmented Reality toe te voegen aan instax prints afbeeldingen. Voeg special effects toe, tekst, afbeeldingen, achtergrondkleuren, schetsen en animaties. Scan de QR-code op de geprinte instax foto en ontgrendel zo de augmented reality verassing! Het verschijnt op je smartphone, rondom de foto.

  • instax Connect
Gebruik de instax SQUARE Link app en ontdek de instax Connect functie! Met deze nieuwe functie deel je jouw instax foto's digitaal door een foto te selecteren, tekst of effecten toe te voegen, en het vervolgens te sturen naar een verbonden apparaat (smartphone, tablet, etc.). Voeg tekst toe in de afbeeldingen en krijg reacties terug op de foto. Mede SQUARE Link gebruikers kunnen de foto dan printen (met of zonder de tekst).

Mogelijkheid om jouw instax prints aan te passen met verschillende modes, design frames en stickers

Zoals alle producten in het instax Link smartphoneprinter assortiment, bevat de instax SQUARE Link verschillende templates, digitale stickers en printmodi waarmee de gebruiker de print creatief kan aanvullen. Zo kies je uit verschillende printmodi: instax Rich Mode voor diepe, duidelijke kleuren en instax Natural Mode voor een meer klassieke instax look.

Smartphone foto's kunnen bewerkt worden met artistieke filters of door de helderheid, het contrast en de saturatie aan te passen. SQUARE Link gebruikers kunnen tot wel 9 foto's in één instax frame printen via de collage optie.

Gemakkelijk en snel

Compact, lichtgewicht en afgewerkt met een gestreepte textuur: de instax SQUARE Link stuurt afbeeldingen vanaf je smartphone en begint al met printen binnen 12 seconden. Print tot 100 instax prints per opgeladen batterij. Allemaal gemakkelijk en snel door de draadloze bluetoothverbinding.

Wat is het verschil tussen de instax SHARE SP-3 en de instax SQUARE Link?

Een greep uit de SQUARE Link printer functies vind je hierboven. Maar hoe zit het nu met zijn voorganger? Het verschil tussen de instax SHARE SP-3 printer en de nieuwe instax SQUARE Link printer vind je hier:

instax SHARE SP-3
instax SQUARE Link
 Augmented Reality Print ✔ 
Video print ✔ 
Frame print ✔ ✔ 
Collage print ✔ ✔ 
Sticker ✔ 
Sketch, edit & print ✔ 
instax Rich Mode✔ 
Herhaalprints✔ ✔ 
Automatisch uitschakelen✔ ✔ 
instax Connect✔ 
Simple print✔ ✔ 


Psssst. Heb jij de accessoires al gespot voor deze nieuwe instax printer?