Nieuw: instax mini Link 2

Nieuw: instax mini Link 2

FUJIFILM introduceert de nieuwe instax mini Link 2 smartphoneprinter. De Fujifilm instax mini Link 2 is de opvolger van de instax mini Link. Deze mini printer heeft de geliefde functies van de mini Link behouden, maar kent ook verschillende nieuwe functies. Dit allemaal om je te inspireren en je creativiteit te boosten. Aanpasbare frames, verschillende printmodi en meer!
  
  
  
Een voorbeeld is: instaxAiR™. Deze toffe, nieuwe functie van de instax mini Link 2 tilt interactiviteit en personalisatie naar een hoger niveau. Door middel van AR-technologie zet je jouw realtime bewegingen om naar creatieve effecten.
  
Nieuwsgierig geworden? Hieronder nemen we de functies in detail met je door! 


Functies van de mini Link 2:

1. instaxAiR

InstaxAiR stelt gebruikers in staat om effecten toe te voegen aan hun prints, via een gratis downloadbare instax mini Link app. Effecten zijn bijvoorbeeld: bubbels, rozenblaadjes, neon spray, graffiti of glitter. Door de knop bovenop de Link 2 printer in te drukken begin je al met tekenen in de lucht.
  
Wat je in de lucht tekent zal je via een preview in de app te zien krijgen. Zodra je jouw effecten goedkeurt komen deze door op de print zelf. Met instaxAiR kun je zelfs een video opnemen waar je tekent in de lucht. Deel dit moment als een printbare QR-code op de print. Scan de QR-code om de video te zien, download de print of deel 'm op social media! 

2. Licht, compact en snel!

De nieuwe miniprinter is compact, licht in gewicht, en heeft een gestreepte textuur - classy look! De instax mini Link 2 print jouw foto in ongeveer 15 seconden en kan 100 instax mini films printen per opgeladen batterij. Say what?! En dat allemaal draadloos, dankzij de gemakkelijke bluetoothverbinding. 

3. Veelzijdige instax mini Link 2 app

De instax mini link 2 app beschikt over verschillende design frames die je over jouw foto kunt 'plakken'. Talking about a one-of-a-kind instax instant print!

Kies tussen twee verschillende kleurmodi: instax Rich Mode voor diepe, versterkte kleuren en instax Natural Mode voor de klassieke instax look.

Smartphone-afbeeldingen kunnen ook verrijkt worden met artistieke filters of door het contrast, de helderheid of verzadiging aan te passen. Verwerk tot 8 foto's in één instax print met de collage-functie in de app.

Naast smartphonecompatibiliteit, kan de instax mini Link 2 ook met de FUJIFILM X-S10 digitale camera gebruikt worden. Zo kunnen fotografen hun afbeeldingen direct van de camera naar de printer sturen.  


Wat is het verschil tussen de instax mini Link en de instax mini Link 2?

Hierboven gingen we al wat dieper in op de functies van de mini Link 2 printer. Om het direct duidelijk te maken hebben we de verschillen tussen de twee instax mini printers op een rijtje voor je gezet:  

instax mini Link
instax mini Link 2
Simple print
Video print
Frame print
Collage print
Party print
Sticker
Sketch, edit & print
instax Rich Mode
Herhaalprints
Automatisch uitschakelen
instax camera
Match Test
instaxAiR


Shoppen maar!

Nieuwe instax mini Link 2

De instax mini Link 2 fotoprinter is beschikbaar in Soft Pink, Clay White en Space blue. Shop 'm direct in de shop voor €129,99.


Nieuwe instax mini Link 2 fotopapier

Samen met de lancering van de instax mini Link 2, lanceert FUJIFILM ook een nieuwe instax mini film. Instax mini film Spray Art is een gekleurde regenboog spray design dat reflecteert in het licht. 


Nieuwe instax mini Link beschermhoes

Om jouw instax mini Link 2 veilig op te bergen en mee te nemen, heeft FUJIFILM ook een nieuwe accessoire gelanceerd. In de Case instax mini Link 2 bewaar jij niet alleen jouw instax mini Link 2, maar ook de oplaadkabel en je zojuist geprinte foto's.