De instax mini Link 3 instant fotoprinter

De instax mini Link 3 instant fotoprinter

Verander jouw alledaagse momenten in kleurrijke instax mini foto’s! Met de instax mini Link 3 printer kan het. Voordat de details rond je oren vliegen, nemen we nog even de basis met je door.


Hoe werkt het?

Laat ons je voorstellen aan de instax mini Link 3 fotoprinter. Het is een draagbare fotoprinter waarmee je foto's print vanaf je telefoon. Binnen 15 seconden transformeert jouw digitale afbeelding naar een fysieke foto. Dit werkt dankzij de gratis instax mini Link app én een Bluetooth verbinding. Om te printen heb je alleen een instax printer, fotopapier en een smartphone of tablet nodig. Het fotopapier bevat chemicaliën die reageren op licht, hierdoor gebruikt de instax mini Link 3 printer dus geen inkt! 


Leg het moment vast

Met de instax mini Link 3 printer kun je dus je favoriete foto’s direct afdrukken, waar je ook bent. Thuis op de bank of op je balkon op vakantie, deze draagbare printer neem je gemakkelijk mee.

 

Verhoog het plezier met instax AiR Studio

Een in-app photobooth beleving, dat is de instax AiR Studio. Verder voeg je 3D Augmented Reality effecten toe aan je foto’s. Denk dan aan confetti, spotlights en gekleurde hagelslag die rondom je zweven – alsof je je eigen mini-vuurwerkshow op je instant print hebt! Het is dan ook jouw feestje. 😉


De ultieme photobooth beleving

We benoemden het net al: de photobooth beleving. De Click to Collage-modus in de app maakt een reeks van zes foto’s met intervallen van drie seconden. Kies je favoriete foto's en druk ze af als in een collage. En weet je wat? Deze beelden worden automatisch omgezet in een animatie, perfect om te delen op je socials!


Stijl ontmoet functionaliteit

De instax mini Link 3 is verkrijgbaar in drie prachtige pastelkleuren: Sage Green, Clay White en Rose Pink. De textuur zorgt ervoor dat de printer niet alleen mooi is om te zien, maar ook fijn in de hand ligt. Zo is er altijd een kleur die matcht met jouw vibe! En met drie LED-lampjes waarmee je kunt zien wat de printer doet, is het gebruik ook supergemakkelijk.


Foto's uitprinten en herbeleven staat dus centraal. Feestjes, activiteiten met de familie of gewoon alledaagse momenten, met deze printer voeg je creativiteit toe aan je foto’s. Dus waar wacht je nog op? Bring fun to life en begin en print kleurrijke herinneringen!


De mini Link 3 in een notendop:

  • Compact en gemakkelijk vast te houden
  • Print foto’s vanaf je telefoon
  • Unieke en gratis app
  • In-app 3D Augmented Reality effecten
  • Verbindt draadloos met smartphones en instax Pal™
  • Verschillende printmodi
  • Motion control
  • LED-lampjes die status aanduiden
  • Elegant textuurontwerp in Sage Green, Clay White en Rose Pink
  • Print instax mini foto’s
  • USB-Type C-poort voor eenvoudig opladen