Fotolijst instax SQUARE 4 foto's Natural

Decoreer jouw kamer met je vier favoriete SQUARE films dankzij de instax SQUARE fotolijst. Zet het frame neer op de kast of hang het aan de muur! 

€ 16,99

Kleur

Laat jouw creaties zien!

Bewaar jouw tofste creaties in deze fotolijst, en herbeleef de momenten keer op keer! In het frame passen vier instax SQUARE films.

instax all around.

Hang de fotolijst gemakkelijk op dankzij het ingebouwde ophangsysteem. Liever het frame neerzetten? Dat kan! Gebruik dan de uitklapbare standaard. Je kunt het niet alleen horizontaal maar ook verticaal wegzetten.

Zij gingen je voor:

instax SQUARE film

In dit fotolijstje passen vier instax SQUARE films. Afmetingen:
25.5 x 25.5 x 1.5CM.

Stijlvol design

De SQUARE fotolijst is stevig en verkrijgbaar in drie verschillende afwerkingen: natural, dark oak en black. Ook beschikbaar in verschillende maten.

Gemakkelijk in gebruik

Tijd voor iets nieuws? Je kunt de fotolijst niet alleen horizontaal maar ook verticaal houden. Hang het gemakkelijk op of zet het weg.
Formaat: SQUARE
Kleur: Bruin, Goud
Product: Overig
instax SQUARE film: Gebruikt instax SQUARE film, deze wordt niet meegeleverd. De film heeft een grootte van 86 x 72 millimeter, het beeld is 62 x 62 millimeter.
instax film: instax SQUARE film

Maak jouw instax compleet:

instax SQUARE film Star Illumination
Glitter and glamour is wat jouw instax film verdient! Ga voor instax SQUARE film Star Illumination en geef je film een stijlvolle zwart frame met een subtiel glittertje. Shop hem nu!

€ 10,99

instax SQUARE film vijftig pak
Samen met jouw instax vol SQUARE film ben je klaar voor alles wat er te gebeuren staat. Ga op pad of fotografeer je vrienden: binnen het vierkant laat jij alles stralen. De voordeelverpakking bevat vijftig films. 

€ 44,99

instax SQUARE SQ1 Terracotta Orange
Leg jouw wereld binnen het SQUARE frame vast met de instax SQUARE SQ1. Met grotere en heldere prints, SQUARE selfies en een modern design ben jij klaar voor elk avontuur. Altijd 10 gratis films op instax.nl!

€ 129,99

instax SQUARE SQ1 Chalk White
Leg jouw wereld binnen het SQUARE frame vast met de instax SQUARE SQ1. Met grotere en heldere prints, SQUARE selfies en een modern design ben jij klaar voor elk avontuur. Altijd 10 gratis films op instax.nl!

€ 129,99

>