Baby bundel instax mini Pink

Leuk om te geven maar ook leuk om te krijgen: de instax baby bundel. Leg het eerste jaar vast aan de hand van herinneringen en foto’s! De bundel kan gecombineerd worden met elke instax mini camera en printer. 

€ 29,99

Kleur

Gelukkig hebben we de foto’s nog

Een kleine groeit énorm snel, vooral in het eerste jaar. Leg daarom alle herinneringen, groot en klein, vast met instax! Laat je creativiteit de vrije loop met de bijgeleverde washi tape en stickers. 

Inhoud

In de instax baby bundel zit:
- een uitklapbare houder om de mooiste momenten in te bewaren
- een fotolijst met standaard om de leukste foto neer te zetten of op te hangen
- een scrapbook album, washi tape en stickers om jullie mooiste herinneringen te bundelen
Let op: instax mini camera/ printer is niet inbegrepen.

Zij gingen je voor:

instax mini

De bundel kan gecombineerd worden met elke instax mini camera/ printer. 

Het gevoel blijft

Herbeleef de herinneringen door een scrapbook te maken en de mooiste foto’s in te lijsten. 

Mix & match

De bundel komt in twee kleuren: roze en blauw. Gebruik instax mini film Pink Lemonade, Sky Blue of Rainbow voor een kleurrijk effect. 
Formaat: mini
Kleur: Roze
Product: Album, Overig
instax film: instax mini film
instax mini film: Gebruikt instax mini film, deze wordt niet meegeleverd. De film heeft een grootte van 86 x 54 millimeter, het beeld is 62 × 46 millimeter.

Maak jouw instax compleet:

instax mini film Pink Lemonade
Look on the pink side of life met de instax mini film Pink Lemonade. Weet jij al welke foto’s jij hiermee gaat maken? Scoor het pakje film nu!

€ 9,99

instax mini film Sky Blue
Feeling blue? Ga erop uit met je instax buddy en leg de wereld vast met een blauw frame. Shop de instax mini film Sky Blue nu!

€ 9,99

instax mini LiPlay Stone White
De nieuwe instax mini LiPlay past met gemak in je tas, neemt geluid op en kan elke foto zo vaak printen als je wilt. Ja, ook de foto’s die op je telefoon staan! Want de hybride mini LiPlay is niet alleen een camera, maar ook een printer: het beste van twee werelden. Altijd 10 gratis films op instax.nl!

€ 169,00

instax mini 40 Black
De looks van toen, gecombineerd met de technologie van nu. De instax mini 40 heeft het allemaal! Het retro en luxe design samen met de automatische belichting maken deze camera een échte must-have voor iedereen. Altijd 10 gratis films op instax.nl!

€ 99,99

Acryl fotoblok instax mini dubbel/ WIDE
Jouw beste instax mini films of instax WIDE film on display? Met het acryl fotoblok mini dubbel/ WIDE worden jouw herinneringen toffe decoratie. Jouw mooiste foto’s verdienen het om gezien te worden! Shop deze accessoire nu.

€ 11,99

instax mini Link Special Edition
Power-up met de nieuwe instax mini Link app voor Nintendo Switch en de instax mini Link Special Edition. Print jouw favoriete characters direct vanaf je Nintendo Switch™ of ga aan de slag met de speciale thema frames. There is no game over, only game on! Altijd 10 gratis films op instax.nl.

€ 119,00

>