instax mini 11 Ice White

Met de instax mini 11 maak je de mooiste instant foto’s. Met de automatische belichting verdwijnt niemand meer in de achtergrond. Daarnaast is hij super compact en neem je hem gemakkelijk overal mee naar toe. Altijd 10 gratis films op instax.nl!

€ 79,00

Kies je kleur

Automatic exposure

Nooit meer een foto die overbelicht of te donker is, dankzij de automatische belichting hoef jij je niet druk te maken om de juiste belichting, en schiet jij het perfecte plaatje met slechts één druk op de knop! 

Ready, set, selfie!

Selfies en close-up shots met de instax mini 11: easy peasy! Laat jouw beste kant zien met de ingebouwde selfie-lens.

Zij gingen je voor:

Ingebouwde selfie-lens

Nooit meer een mislukte selfie! Je hoeft alleen maar aan de voorkant van de lens te trekken om de selfie-lens te activeren. Houd dan de instax mini 11 op armlengte, doe een last-minute check in de selfie-spiegel en klikken maar.

Automatic exposure

Je foto te donker of te licht? Dat is verleden tijd met de instax mini 11. De ingebouwde automatische belichting past de helderheid automatisch aan aan je omgeving. Zo leg je jouw vrienden altijd haarscherp vast, zelfs bij de donkerste achtergronden.

Customize design

Geef je instax mini 11 die unieke touch en maak hem helemaal eigen. Personaliseer hem met twee sluiter knoppen en maak hem net zo uniek als jij! 
Afmetingen/ gewicht: 107.6 mm x 121.2 mm x 67.3 mm / 293g (zonder batterijen, polsband en film).
Automatic exposure: Ja
Automatische uitschakeling: Ja, na ongeveer 5 minuten
Belichtingsinstelling: Automatisch, Lv 5.0 tot 14.5 (ISO 800)
Film ontwikkelingstijd: Ongeveer 90 sec (afhankelijk van de omgevingstemperatuur).
Filmteller: Filmteller (aantal onbelichte films), film bevestiging venster.
Filmtoevoer en -uitvoer: Automatisch
Flits: Constante flits (automatische licht aanpassing) Oplaadtijd: 6.5 sec of minder (bij nieuwe batterijen), effectief flitsbereik: 0.3 m - 2.7 m
Focusafstand: 0.3 - ∞ (gebruik selfiestand voor 0.3 tot 0.5 meter)
Formaat: mini
Interne flitser: Ja
Kies je kleur: Blush Pink - mini 11, Charcoal Gray - mini 11, Ice White - mini 11, Lilac Purple - mini 11, Sky Blue - mini 11
Kleur: Wit
Lens: Uitschuifbare lens, 2 componenten, 2 elementen, 6=60mm, F=12.7
Product: Camera
Sluitersnelheid: Automatische sluitertijd 1/2 tot 1/250 sec. Langzame synchro bij weinig licht.
Standaard inbegrepen: 2x AA-formaat alkaline batterijen (LR6), polsband, shutter accessoires
Stroomvoorziening: Twee AA-Alkaline batterijen (LR6). Volle batterijen hebben een printcapaciteit van ongeveer 100 instax mini films.
Zoeker: Analoge zoeker, 0.37x vergroting, met richtpunt
instax film: instax mini film
instax mini film: Gebruikt instax mini film, deze wordt niet meegeleverd. De film heeft een grootte van 86 x 54 millimeter, het beeld is 62 × 46 millimeter.

Maak jouw instax compleet:

instax mini film dubbelpak
Get the camera rolling! Met de instax mini film ben jij altijd klaar voor een nieuw avontuur vol fotografie. De verpakking bevat 20 films.

€ 16,99

Glitter Case instax mini 11
Make it sparkle! Neem jouw instax mini 11 beschermd en in stijl mee op elk avontuur.  Door de handige schouderriem is jouw instax buddy altijd aan je zijde. 

€ 14,99

instax mini film Pink Lemonade
Look on the pink side of life met de instax mini film Pink Lemonade. Weet jij al welke foto’s jij hiermee gaat maken? Scoor het pakje film nu!

€ 9,99

Je kan er hele leuke foto's mee maken!

Aan het begin moet je er nog een beetje aan wennen en kijken wat je er mee kan, maar uiteindelijk als je wat meer ervaring hebt is het echt iets waar je hele leuke foto's mee kan maken!!!

05 Aug 2020

Fijne camera

De instax mini 11 is een super fijne camera. Hij is makkelijk in gebruik en de kwaliteit van de foto's is altijd echt perfect. Ik ben er super blij mee!

05 Aug 2020

Tevreden over de camera

k ben echt tevreden over de camera. Je maakt bij elke lichtinval snel en makkelijk superleuke foto's. Een Tip voor de volgende instax mini camera kan zijn dat je de flits aan en uit kunt zetten en dat je ook als het donker is foto's kunt maken. Nogmaals ik ben er echt superblij mee.

05 Aug 2020

Mega blij met de instax

Ik ben echt mega blij met de instax. Dit is mijn 2de al. Jammer genoeg heeft ie een klein gebrek dat is de nieuwe foto's niet goed zit en er een paar keer op nieuw in moet. Maar net het kinderfeestje maak ik ieder jaar weer opnieuw voor iedereen een foto! ??

05 Aug 2020