Nieuw: instax mini Evo

Nieuw: instax mini Evo

Show how you see the world.

De nieuwste instax is live: de instax mini Evo. Een instant camera en smartphoneprinter in één. Wij hebben het beste van twee werelden gecombineerd voor jouw gemak. Met tien ingebouwde lenseffecten en filters is de instax mini Evo de meest creatieve camera in de instax geschiedenis. Omdat jouw dierbare herinneringen het allerbeste verdienen, heeft deze instax de beste printkwaliteit tot nu toe. You’re welcome. ;)   

Nieuwsgierig? Kom, we nemen de functies met je door:    

1. 100 verschillende expressies

Ja, je leest het goed: wel 100 verschillende manieren om creatief te fotograferen. De instax mini Evo heeft 10 ingebouwde lenseffecten en 10 verschillende filters. Bekijk iedere invalshoek door een andere lens, door verschillende kleuren, en zet deze om naar creatieve prints.   

Bekijk de lenseffecten door aan de cameralens te draaien. Kies jouw favoriete filter met de draaiknop aan de zijkant.   

Lenseffecten: colour shift, fisheye, blue, vignette, normal, light leak, double exposure, half-frame, mirror en soft focus.   

Filters: canvas, retro, blue, yellow, red, pale, normal, vivid, monochrome en sepia.   

Een kleine hint om jouw creativiteit op te starten: combineer de effecten met de filters!     

2. Camera en printer in één

Een camera en printer in één: het beste van twee werelden. Neem de compacte camera mee naar feestjes, vakanties en momenten met vrienden. Je legt de momenten van nu gemakkelijk vast maar hoeft je geen zorgen te maken als je de camera een keer vergeet. Dan print je de foto’s gewoon achteraf!   

De smartphoneprinter koppel je gemakkelijk via Bluetooth aan jouw telefoon. In de instax “mini Evo”-app, bewerk je de foto’s en voeg je filters toe. Daarna print je jouw digitale foto’s direct in handen!  

De app dient ook als zelfontspanner. Lamme armen van al die selfies zijn dus verleden tijd. Neem de tijd en poseer! Zet de mini Evo neer en bedien de zelfontspanner vanaf je telefoon: easy peasy.   

Nooit meer ruzie om wie de foto mag houden. Met de mini Evo herprint je jouw favorieten namelijk zo vaak als je wilt! En met de “TRANSFERRED-IMAGES”-functie verstuur je je mooiste foto’s in het welbekende instax frame naar je smartphone. Je leukste herinneringen delen op je socials was nog nooit zo makkelijk…  

Benieuwd naar alle functies van de “mini Evo”-app? Download de app voor Android of iOS en ontdek alle features!   

  


3. Beste printkwaliteit tot nu toe

We hebben het net al verklapt, maar de instax mini Evo heeft de beste printkwaliteit tot nu toe. De cameraresolutie is verdubbeld (!) in vergelijking met eerdere instax camera’s. Een knap staaltje werk waar jouw instax prints van profiteren!  


Ben je al bekend met de verschillende printmodi? Selecteer Natural Mode voor de klassieke instax look & feel, zoals je gewend bent. Of ga voor “Rich Mode” voor levendige kleuren. Je kunt de gewenste printmodus selecteren in de instellingen van de mini Evo app.   

  


4. Retro design met analoge beleving

Het design laat niets te wensen over. Waar, wanneer of hoe je ook wilt fotograferen: the instax mini Evo has got you covered!   

Het design van deze instant camera is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch! De instax mini Evo is erg compact. Neem hem gemakkelijk mee naar jouw tofste feestjes en mooiste vakanties. Er is ruimte om jouw flitser (niet inbegrepen) te bevestigen in de flitsschoen. 

Voor de profs onder ons: zet jouw Evo op een statief en gebruik de zelfontspanner in de app. Dankzij de twee shutter buttons houd je de camera verticaal én horizontaal vast. Handig voor een mooi zelfportret tijdens golden hour!   

Analoog fotograferen is weer helemaal terug! En wie zijn wij om daar niet extra van te genieten?   

Ga voor de optimale analoge beleving en beweeg de hendel naar rechts om jouw foto te printen. Je duwt hiermee handmatig de film naar buiten.   

Beweeg de lens om de lenseffecten te bekijken en draai aan de knop voor de verschillende filters.   

Let’s get into the details… Met al deze functies ga je de tofste foto’s maken en willen opslaan. Daarom kun je tot 45 afbeeldingen in het interne geheugen opslaan. Gebruik jouw micro SD-/micro SDHC-geheugenkaart en bewaar ongeveer 850 afbeeldingen per 1 GB.   

Film op tijdens één van jouw avonturen? Dan sla je de afbeeldingen zonder zorgen op zodat je ze op een later moment alsnog kan printen!  

  


5. Nieuwe goodies

Bij aankoop van een instax, krijg je altijd een pakje film gratis op instax.nl! Zo kun je direct van start. Zo werd de lancering van de mini Evo gevierd met instax mini film Stone Gray. Met dit fotopapier geef je jouw herinneringen een urban look & feel. Het ‘betonnen’ frame is voorzien van zilveren, metallic accenten.   

Ready, set, go! Nadat je jouw camera en film binnen hebt, wil je er direct mee op pad. Een beschermhoes voor jouw gloednieuwe mini Evo is daarom altijd een goed idee. Stof, vuil en krassen maken geen kans tegen deze case. Draag jouw instax buddy altijd veilig aan je zijde, wel zo gezellig. :)

We vatten het samen voor je: De instax mini Evo is een ontzettend creatieve alleskunner. Fotografeer op 100 verschillende manieren en print in de beste printkwaliteit. Show how you see the world.   

Bestel de instax mini Evo vandaag nog en begin morgen al met herinneringen vastleggen.    

Bestel instax mini Evo   

Maak jouw instax compleet met de instax mini film Stone Gray en de bijbehorende case.