instax mini Link 3 vs instax mini Link 2: wat is het verschil?

instax mini Link 3 vs instax mini Link 2: wat is het verschil?

FUJIFILM heeft de instax mini Link 3 printer aangekondigd! Deze variant is de opvolger van de instax mini Link 2 printer. De printer heeft nieuwe functies en wijzigingen in het design. Wij nemen de verschillen tussen de twee printers met je door. Let’s go. 👇
 

Wat is het verschil tussen de instax mini Link 3 en de instax mini Link 2?

Hieronder zie je de verschillen tussen de drie instax mini Link printers.

instax mini Link

instax mini Link 2

instax mini Link 3

Simple print

Video print

Frame print

Collage print

Party print

✖️

✖️

Sticker

Sketch, edit & print

✖️

instax Rich Mode

✖️

Herhaalprints

Automatisch uitschakelen

instax camera

Match Test

Augmented Reality

✖️

instaxAiR

instaxAiR Studio

LED-lamjes indicator

✖️

✖️

Directe verbinding instax Pal

✖️

 
 

Nieuwste functies

Hierboven hebben we de functies van de mini Link printers benoemd. Een nieuw ‘snufje’ aan de Link 3 zijn de drie LED-lampjes aan de voorkant van de printer, die de status van de printer aangeven. Verder heeft de printer een uitbreiding van de instaxAiR functie gekregen, die nu instaxAiR Studio heet. Het is niet zichtbaar in deze tabel, maar ook het uiterlijk van de printer is veranderd! Zo is de ‘instax’-knop in het midden van de printer weg. Naast de witte en roze varianten, vervalt de blauwe kleur en wordt deze vervangen door de pastelgroene kleur.


Wat is er hetzelfde gebleven?

In deze blog ligt de nadruk op de verschillen, maar natuurlijk zijn er ook dingen gelijk gebleven! De essentie van een mobiele fotoprinter blijft hetzelfde. Een draagbare fotoprinter die je draadloos verbind met jouw smartphone. Uit de printer komen instax mini foto’s, die hetzelfde formaat hebben als een creditcard. De instax magie is dus zeker nog gebleven. Dus weet jij al wat het wordt?
 

Shop instax mini Link 2


Shop instax mini Link 3