instax wedding bundel

Met de instax wedding bundel heb je alles in huis voor een origineel gastenboek op jullie bruiloft. Maak van alle gasten een toffe foto met de bijgeleverde props, plak ze in het stijlvolle album en laat iedereen er een mooie boodschap bij schrijven. Een prachtig aandenken aan jullie grote dag!

€ 44,99

Gelukkig hebben we de foto’s nog

Je kunt niet alles onthouden wat er tijdens het eindeloze handjes schudden tegen je gezegd wordt. Daarom is deze wedding bundel perfect om al jullie gasten, hun prachtige outfits en mooie woorden voor altijd te vereeuwigen. 

Inhoud 

In de instax wedding bundel zit:
  • party props in bruiloft stijl voor de tofste foto’s op het feest zelf
  • een stijlvol album
  • goud en zilverkleurige stiften
  • washi tape
  • een fotolijst met standaard
  • leuke stickers

Let op: camera/ printer is niet inbegrepen.

Zij gingen je voor:

Alle formaten

De bundel kan gecombineerd worden met elk type instax camera/ printer. Alle formaten kunnen gebruikt worden. 

Herinnering voor het leven

Deze bundel bevat alles om jullie grote dag blijvend te herinneren. 

Geen photobooth nodig

Met de instax wedding bundel heb je alles in huis voor een geslaagd feest. 
Formaat: SQUARE, WIDE, mini
Kies je kleur: Wit
Kleur: Wit
Product: Album, Overig
instax SQUARE film: Gebruikt instax SQUARE film, deze wordt niet meegeleverd. De film heeft een grootte van 86 x 72 millimeter, het beeld is 62 x 62 millimeter.
instax WIDE film: Gebruikt instax WIDE film, deze wordt niet meegeleverd. De film heeft een grootte van 86 x 108 millimeter, het beeld is 62 × 99 millimeter.
instax film: instax SQUARE film, instax WIDE film, instax mini film
instax mini film: Gebruikt instax mini film, deze wordt niet meegeleverd. De film heeft een grootte van 86 x 54 millimeter, het beeld is 62 × 46 millimeter.

Maak jouw instax compleet:

instax WIDE 300 Toffee
De tofste plekken en leukste momenten leg je het liefst zo groot mogelijk vast. De instax WIDE matcht perfect met de grootse avonturen van jou en je beste maten. Altijd 10 gratis films op instax.nl!

€ 119,00

instax WIDE film dubbelpak
Met instax WIDE film leg je de tofste plekken en leukste momenten zo groot mogelijk vast. Let’s get the party started! De verpakking bevat twintig films.

€ 18,99

instax mini LiPlay Elegant Black
De nieuwe instax mini LiPlay past met gemak in je tas, neemt geluid op en kan elke foto zo vaak printen als je wilt. Ja, ook de foto’s die op je telefoon staan! Want de hybride mini LiPlay is niet alleen een camera, maar ook een printer: het beste van twee werelden. Altijd 10 gratis films op instax.nl!

€ 169,00

instax SQUARE film vijftig pak
Samen met jouw instax vol SQUARE film ben je klaar voor alles wat er te gebeuren staat. Ga op pad of fotografeer je vrienden: binnen het vierkant laat jij alles stralen. De voordeelverpakking bevat vijftig films. 

€ 44,99

instax SHARE SP-3 Ceramic White
Zet jouw digitale herinneringen om naar instant films met de instax SHARE SP-3. Selecteer je leukste foto’s, bewerk ze en print ze meteen uit op het geliefde SQUARE formaat. Altijd 10 gratis films op instax.nl!

€ 199,00

instax WIDE film Monochrome
In de WIDE wereld zijn er zoveel opties, focussen daarom op wat écht belangrijk is met Monochrome WIDE film. Breng het gevoel van toen terug met zwart-wit beelden en laat de foto voor zich spreken.

€ 12,99

>