Nieuw!

Kaarten instax WIDE

Feliciteer, bedank of verklaar de liefde met deze instax WIDE wenskaarten. Personaliseer jouw kaartje en deel jullie mooiste herinnering door de brievenbus! Weet jij al wie je gaat verrassen? Voor 23:30 besteld is morgen in huis!

€ 9,99

Personaliseer je kaartje

Met deze WIDE wenskaarten maak je jouw kaartje nog persoonlijker! Voeg jullie mooiste WIDE herinnering toe, schrijf een leuke boodschap en verstuur ‘m in de bijgeleverde envelop. Voilà, jouw verrassing is al onderweg!

don’t just take, give.

instax is niet alleen foto’s maken, maar ook herinneringen delen. Bezorg een glimlach door de brievenbus met jouw unieke kaart. 

Zij gingen je voor:

Design

Iedere kaart heeft een andere voorkant: strepen, confetti, citroenen of simpelweg een kleurrijk patroon. De afmetingen van de kaart zijn 13 x 11,5cm.

Inhoud

In deze set zitten 10 kaarten met 10 bijpassende blanco enveloppen. Let op: instax WIDE film is niet inbegrepen.

Personal touch

In de voorkant van de kaart past een instax WIDE film. Aan de binnenkant is er genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap en creatieve elementen.
Formaat: WIDE
Kleur: Blauw, Bruin, Goud, Grijs, Oranje, Paars, Rood, Roze, Wit, Zwart
Nieuw: Nieuw
Product: Overig
instax WIDE film: Gebruikt instax WIDE film, deze wordt niet meegeleverd. De film heeft een grootte van 86 x 108 millimeter, het beeld is 62 × 99 millimeter.
instax film: instax WIDE film

Maak jouw instax compleet:

Nieuw!
instax Link WIDE Mocha Gray
De nieuwe smartphoneprinter is er, én hij is groots. Printen op het grootste instax formaat, in de beste printkwaliteit tot nu toe. Bewerk jouw foto’s vliegensvlug in de handige app. Voeg QR codes, templates en stickers toe in een handomdraai. Live Life WIDE! Voor 23:30 besteld is morgen al printen!

€ 149,99

instax WIDE 300 Toffee
De tofste plekken en leukste momenten leg je het liefst zo groot mogelijk vast. De instax WIDE matcht perfect met de grootse avonturen van jou en je beste maten. Altijd 10 gratis films op instax.nl!

€ 119,00

Nieuw!
instax WIDE film vijftig pak
Leg elk evenement, feest en gelegenheid groots vast met instax WIDE film. Koop de voordeelverpakking en bespaar! De verpakking bevat vijftig WIDE films. Voor 23:30 besteld is morgen in huis! 

€ 44,99

Nieuw!
Album instax WIDE klein
Maak jouw instax WIDE set compleet. Met dit fotoalbum zijn al jouw WIDE films goed beschermd en herbeleef je jouw mooiste herinneringen keer op keer. Shop het instax WIDE fotoalbum nu! Voor 23:30 besteld is morgen in huis!

€ 9,99

instax WIDE film Monochrome
In de WIDE wereld zijn er zoveel opties, focussen daarom op wat écht belangrijk is met Monochrome WIDE film. Breng het gevoel van toen terug met zwart-wit beelden en laat de foto voor zich spreken.

€ 12,99

SALE!
Wenskaart instax WIDE Beige/ Blue
Feliciteer, bedank of verklaar de liefde met de instax WIDE wenskaart. Personaliseer jouw kaartje en deel jullie mooiste herinnering door de brievenbus! Weet jij al wie je gaat verrassen?

€ 3,99 € 1,60

>