Fotolijst instax SQUARE 16 foto's Black

Decoreer jouw kamer met je 16 favoriete SQUARE films dankzij de instax SQUARE fotolijst. Zet het frame neer op de kast of hang het aan de muur! 

€ 34,99

Laat jouw creaties zien!

Bewaar jouw tofste creaties in deze fotolijst, en herbeleef de momenten keer op keer! In het frame passen zestien instax SQUARE films.

instax all around.

Hang de fotolijst gemakkelijk op dankzij het ingebouwde ophangsysteem. Liever het frame neerzetten? Dat kan! Gebruik dan de uitklapbare standaard. Je kunt het niet alleen horizontaal maar ook verticaal wegzetten.

Zij gingen je voor:

instax SQUARE film

In dit fotolijstje passen zestien instax SQUARE films. Afmetingen: 45.5x 45.5 x 1.5CM.

Stijlvol design

De mini fotolijst is stevig en verkrijgbaar in een zwart frame en verschillende maten.

Gemakkelijk in gebruik

Tijd voor iets nieuws? Je kunt de fotolijst niet alleen horizontaal maar ook verticaal houden. Hang het gemakkelijk op of zet het weg.
Formaat: SQUARE
Kleur: Zwart
Product: Album, Overig
instax SQUARE film: Gebruikt instax SQUARE film, deze wordt niet meegeleverd. De film heeft een grootte van 86 x 72 millimeter, het beeld is 62 x 62 millimeter.
instax film: instax SQUARE film

Maak jouw instax compleet:

Fotolijst instax SQUARE 9 foto's Natural
Decoreer jouw kamer met je negen favoriete SQUARE films dankzij de instax SQUARE fotolijst. Zet het frame neer op de kast of hang het aan de muur! 

€ 24,99

instax SQUARE SQ1 Chalk White
Leg jouw wereld binnen het SQUARE frame vast met de instax SQUARE SQ1. Met grotere en heldere prints, SQUARE selfies en een modern design ben jij klaar voor elk avontuur. Altijd 10 gratis films op instax.nl!

€ 129,99

instax SQUARE film Rainbow
Maak elke film een kleur verrassing! Met de instax SQUARE film Rainbow laat je jouw film tot leven komen. Shop hem nu!

€ 10,99

instax SQUARE film Star Illumination
Glitter and glamour is wat jouw instax film verdient! Ga voor instax SQUARE film Star Illumination en geef je film een stijlvolle zwart frame met een subtiel glittertje. Shop hem nu!

€ 10,99

instax SQUARE film Black Frame
Stijlvol en tijdloos, een zwart frame rond jouw herinneringen gaat nooit vervelen. Haal de instax SQUARE film Black Frame nu in de webshop!

€ 10,99

instax SQUARE film dubbelpak
Samen met jouw instax vol SQUARE film ben je klaar voor alles wat er te gebeuren staat. Ga op pad of fotografeer je vrienden: binnen het vierkant laat jij alles stralen. De verpakking bevat twintig films.

€ 18,99

>