Case instax WIDE 300 - Black

Jouw instax WIDE 300 altijd mee op avontuur? Bescherm jouw instax camera met deze toffe case! Door de handige schouderriem is jouw instax buddy altijd aan je zijde.

€ 29,99

No worries!

Zeg maar dag tegen krassen en vuil: de case beschermt jouw instax hier tegen. Ook tijdens het fotograferen hoeft je camera er niet uit, ideaal voor die snelle foto onderweg!  Veranderend design

Mix & match het design door hem aan te passen op jouw fotomomenten. Ben je onderweg: klep erover. Ben je druk aan het fotograferen: klep eraf!


Zij gingen je voor:

instax WIDE 300

Deze case is speciaal voor gemaakt voor de instax WIDE 300 en past dus niet op andere instax producten.

Handig design

Toe aan wat anders? Verander de look van jouw instax WIDE 300. Zo kun je er voor kiezen de klep eraf te halen en klaar te zijn voor elk fotomoment!

Schouderriem

Door de handige schouderriem draag jij jouw instax buddy overal mee naartoe!
Formaat: WIDE
Kies je kleur: Black - WIDE 300
Kleur: Zwart
Product: Case

Maak jouw bestelling compleet:

Album instax WIDE
Maak jouw instax WIDE set compleet. Met dit fotoalbum zijn al jouw WIDE films goed beschermd en herbeleef je jouw mooiste herinneringen keer op keer. Shop het instax WIDE fotoalbum nu!

€ 14,99

instax WIDE film dubbelpak
Met instax WIDE film leg je de tofste plekken en leukste momenten zo groot mogelijk vast. Let’s get the party started! De verpakking bevat twintig films.

€ 18,99

instax WIDE film Monochrome
In de WIDE wereld zijn er zoveel opties, focussen daarom op wat écht belangrijk is met Monochrome WIDE film. Breng het gevoel van toen terug met zwart-wit beelden en laat de foto voor zich spreken.

€ 12,99

instax WIDE film enkelpak
Met instax WIDE film leg je de tofste plekken en leukste momenten zo groot mogelijk vast. Let’s get the party started! De verpakking bevat tien films.

€ 9,99

instax WIDE 300 Black
De tofste plekken en leukste momenten leg je het liefst zo groot mogelijk vast. De instax WIDE matcht perfect met de grootse avonturen van jou en je beste maten. Altijd 10 gratis films op instax.nl!

€ 119,00

instax WIDE 300 Toffee
De tofste plekken en leukste momenten leg je het liefst zo groot mogelijk vast. De instax WIDE matcht perfect met de grootse avonturen van jou en je beste maten. Altijd 10 gratis films op instax.nl!

€ 119,00

QuickSnap enkelpak
Op zoek naar een toffe single use camera voor jouw fotomomenten op vakantie of op een huisfeest? De QuickSnap legt jouw beelden scherp vast! De camera heeft zelfs een flits die je gebruikt wanneer je wilt. Let op: in deze verpakking zit één Quicksnap camera. 

€ 12,99

>