SALE!

Wenskaart instax WIDE Beige/ Blue

Feliciteer, bedank of verklaar de liefde met de instax WIDE wenskaart. Personaliseer jouw kaartje en deel jullie mooiste herinnering door de brievenbus! Weet jij al wie je gaat verrassen?

€ 1,60

% € 3,99* (59.9% voordeel)
Kleur

Personaliseer je kaartje

Met de WIDE wenskaart maak je jouw kaartje nog persoonlijker! Voeg jullie mooiste WIDE herinnering toe, schrijf een leuke boodschap en verstuur ‘m in de bijgeleverde envelop. Voilà, jouw verrassing is al onderweg!

Don’t just take, give.

instax is niet alleen foto’s maken, maar ook herinneringen delen. Bezorg een glimlach door de brievenbus met jouw unieke kaart. 

Zij gingen je voor:

Design

De mooie blauwe/beige tinten vind je zowel aan de voorkant als aan de binnenkant van de kaart. De afmetingen van de kaart zijn 13 x 11.5cm.

Inhoud

In de verpakking zit een wenskaart met bijpassende blanco envelop. Let op: instax WIDE film is niet inbegrepen.

Personal touch

In de voorkant van de kaart past een instax WIDE film. In de binnenkant is er ruimte voor een persoonlijke boodschap en creatieve elementen.
Formaat: WIDE
Kleur: Blauw, Goud
Product: Overig
instax WIDE film: Gebruikt instax WIDE film, deze wordt niet meegeleverd. De film heeft een grootte van 86 x 108 millimeter, het beeld is 62 × 99 millimeter.
instax film: instax WIDE film

Maak jouw instax compleet:

instax WIDE 300 Black
De tofste plekken en leukste momenten leg je het liefst zo groot mogelijk vast. De instax WIDE matcht perfect met de grootse avonturen van jou en je beste maten. Altijd 10 gratis films op instax.nl!

€ 119,00

instax WIDE film dubbelpak
Met instax WIDE film leg je de tofste plekken en leukste momenten zo groot mogelijk vast. Let’s get the party started! De verpakking bevat twintig films.

€ 18,99

instax WIDE 300 Toffee
De tofste plekken en leukste momenten leg je het liefst zo groot mogelijk vast. De instax WIDE matcht perfect met de grootse avonturen van jou en je beste maten. Altijd 10 gratis films op instax.nl!

€ 119,00

instax WIDE film Monochrome
In de WIDE wereld zijn er zoveel opties, focussen daarom op wat écht belangrijk is met Monochrome WIDE film. Breng het gevoel van toen terug met zwart-wit beelden en laat de foto voor zich spreken.

€ 12,99

Case instax WIDE 300 - Black
Jouw instax WIDE 300 altijd mee op avontuur? Bescherm jouw instax camera met deze toffe case! Door de handige schouderriem is jouw instax buddy altijd aan je zijde.

€ 29,99

Album instax WIDE
Maak jouw instax WIDE set compleet. Met dit fotoalbum zijn al jouw WIDE films goed beschermd en herbeleef je jouw mooiste herinneringen keer op keer. Shop het instax WIDE fotoalbum nu!

€ 14,99

Acryl fotoblok instax mini dubbel/ WIDE
Jouw beste instax mini films of instax WIDE film on display? Met het acryl fotoblok mini dubbel/ WIDE worden jouw herinneringen toffe decoratie. Jouw mooiste foto’s verdienen het om gezien te worden! Shop deze accessoire nu.

€ 11,99

instax WIDE film enkelpak
Met instax WIDE film leg je de tofste plekken en leukste momenten zo groot mogelijk vast. Let’s get the party started! De verpakking bevat tien films.

€ 9,99

>