instax mini LiPlay Elegant Black

De nieuwe instax mini LiPlay past met gemak in je tas, neemt geluid op en kan elke foto zo vaak printen als je wilt. Ja, ook de foto’s die op je telefoon staan! Want de hybride mini LiPlay is niet alleen een camera, maar ook een printer: het beste van twee werelden. Altijd 10 gratis films op instax.nl!

€ 169,00

Kies je kleur
Formaat

Camera en printer in één

Jouw leukste foto’s direct delen met je beste vrienden? De instax mini LiPlay print jouw tofste foto’s zo vaak uit als je wilt! Geen discussie om wie de foto mag houden, met een printer en camera in één.


Compact model

Een festival, huisfeestje of een dagje strand: de instax mini LiPlay is zó klein dat hij in elke tas past en overal mee naartoe kan. 

Zij gingen je voor:

Neemt geluid op

Wanneer je de QR-modus selecteert, neemt de LiPlay geluid op tijdens het maken van een foto. Op de print verschijnt een QR-code die je kan scannen met je telefoon om je herinnering terug te horen!

Remote control

Niemand komt nog onder die groepsfoto uit dankzij de remote control mode! Verbind je telefoon en maak in een handomdraai foto's op afstand.

Print vanaf je telefoon

De LiPlay is meer dan een camera! Met de app print je de foto's van je telefoon uit op instax mini film. Je favoriete herinneringen, gewoon analoog.
Auto focus: Single AF
Diafragma: F2.0
Effecten: 6 filters / 10 frames
Flits: Automatische flits, geforceerde flits en onderdrukte flits. Flitsbereik: 50 cm tot 1.5 meter.
Focusafstand: f = 28 mm
Formaat: mini
Geluidsopname: Mogelijk om geluid op te nemen bij het opnemen of weergeven van een afbeelding.
Kies je kleur: Beige Gold - mini LiPlay Holiday Edition, Blush Gold - mini LiPlay, Dark Gray - mini LiPlay, Elegant Black - mini LiPlay, Stone White - mini LiPlay
Kleur: Zwart
LCD monitor: 2.7-inch. TFT color LCD monitor
Product: Camera, Printer
Smartphone app: Geluidsafspeelfunctie van afgedrukte afbeeldingen, Smartphone Image Print-functie, Remote Shooting-functie, Frame-selectie functie
Stroomvoorziening: Built-in lithium-ion batterij. Oplaadtijd 2 tot 3 uur.
Witbalans: Auto
Zelfontspanner: 2 seconden / 10 seconden
instax mini film: Gebruikt instax mini film, deze wordt niet meegeleverd. De film heeft een grootte van 86 x 54 millimeter, het beeld is 62 × 46 millimeter.

Maak jouw instax compleet:

instax mini film Black Frame
Het zwarte frame geeft jouw film een stijlvolle look. Met de instax mini film Black Frame geef je jouw vrienden herinneringen cadeau!

€ 9,99

Case instax mini Link/ LiPlay - White
Bescherm jouw instax mini Link of LiPlay met deze beschermhoes! De sok komt in drie verschillende kleuren, en zorgt ervoor dat jouw instax altijd veilig mee op pad kan.

€ 12,90

Case instax mini Link/ LiPlay - Denim
Bescherm jouw instax mini Link of LiPlay met deze beschermhoes! De sok komt in drie verschillende kleuren, en zorgt ervoor dat jouw instax altijd veilig mee op pad kan.

€ 12,90

instax mini LiPlay

Liplay vind ikzelf een supertof toestel, vooral omdat je foto's kan printen van je gsm. Een heel leuk hebbeding!

05 Aug 2020