instax mini 40 Black

De looks van toen, gecombineerd met de technologie van nu. De instax mini 40 heeft het allemaal! Het retro en luxe design samen met de automatische belichting maken deze camera een échte must-have voor iedereen. Altijd 10 gratis films op instax.nl!

€ 99,99

Kies je kleur

Automatic exposure

De instax mini 40 heeft niet alleen de beauty, maar ook de brains! Met de automatische belichting/sluitertijd ben jij altijd ready voor iedere foto. Zo schiet jij keer op keer het perfecte plaatje met slechts één druk op de knop. 

Ready, set, selfie! 

Niet alleen selfies maar ook close-up shots zijn easy peasy met de instax mini 40. Door de ingebouwde selfie-lens hoef je nooit meer van lens te switchen. Je activeert hem gemakkelijk door aan de voorkant van de lens te trekken. Ready to give your take? 

Zij gingen je voor:

Back to retro

De instax mini 40 heeft een retro look en de nieuwste snufjes. Het design heeft een hoogwaardige zwarte textuur en zilveren accenten. De camera is compact en makkelijk mee te nemen.

Automatic exposure

Je foto te donker of te licht? Dat is verleden tijd met de instax mini 40. De auto exposure functie past de helderheid automatisch aan je omgeving aan. Klaar om jouw stijl haarscherp op beeld vast te leggen?

Ingebouwde selfie-lens

Nooit meer een mislukte selfie! Je hoeft alleen maar aan de voorkant van de lens te trekken om de selfie-lens te activeren. Houd dan de instax mini 40 op armlengte, doe een last-minute check in de selfie-spiegel en klikken maar.
Afmetingen/ gewicht: 104 mm x 121 mm x 65 mm / 330g (zonder batterijen, polsband en film).
Automatic exposure: Ja
Automatische uitschakeling: Ja, na ongeveer 5 minuten
Belichtingsinstelling: Automatisch, Lv 5.0 tot 14.5 (ISO 800)
Film ontwikkelingstijd: Ongeveer 90 sec (afhankelijk van de omgevingstemperatuur).
Filmteller: Filmteller (aantal onbelichte films), film bevestiging venster.
Filmtoevoer en -uitvoer: Automatisch
Flits: Constante flits (automatische licht aanpassing) Oplaadtijd: 6.5 sec of minder (bij nieuwe batterijen), effectief flitsbereik: 0.3 m - 2.7 m
Focusafstand: 0.3 - ∞ (gebruik selfiestand voor 0.3 tot 0.5 meter)
Formaat: mini
Kies je kleur: Zwart
Kleur: Zwart
Lens: 2 componenten, 2 elementen, f = 60 mm, 1:12.7
Product: Camera
Sluitersnelheid: Automatische sluitertijd 1/2 tot 1/250 sec. Langzame synchro bij weinig licht.
Standaard inbegrepen: 2x AA-formaat Alkaline batterijen (LR6), polsbandje.
Stroomvoorziening: Twee AA-Alkaline batterijen (LR6). Volle batterijen hebben een printcapaciteit van ongeveer 100 instax mini films.
Zoeker: Analoge zoeker, 0.37x vergroting, richtpunt.
instax film: instax mini film
instax mini film: Gebruikt instax mini film, deze wordt niet meegeleverd. De film heeft een grootte van 86 x 54 millimeter, het beeld is 62 × 46 millimeter.

Maak jouw instax compleet:

Case instax mini 40
Jouw instax buddy altijd aan je zijde met de instax mini 40 case. Neem de camera in stijl mee, én bescherm hem tegen vuil, stof en krassen. 

€ 19,99

instax mini film Contact Sheet
Met instax mini film Contact Sheet geef je jouw mini films de look and feel van een klassiek fotorolletje. De films hebben het motief van een ouderwetse contactafdruk met oranje belettering. 

€ 9,99

Acryl fotoblok instax mini
Jouw beste instax mini film on display? Met het mini acryl fotoblok worden jouw herinneringen toffe decoratie. Want jouw mooiste foto’s verdienen het om gezien te worden. Shop deze accessoire nu!

€ 7,99

instax mini 90 Red
De instax mini 90: jouw retro buddy tijdens reizen en andere avonturen. Met alle creatieve functies leg jij elke plek op een originele manier vast. Altijd 10 gratis films op instax.nl!

€ 149,00

instax mini 90 Brown
De instax mini 90: jouw retro buddy tijdens reizen en andere avonturen. Met alle creatieve functies leg jij elke plek op een originele manier vast. Altijd 10 gratis films op instax.nl!

€ 149,00

>