Ontdek de FUJIFILM instax SQUARE SQ40 camera

Ontdek de FUJIFILM instax SQUARE SQ40 camera

De instax SQUARE SQ40 straalt klasse uit en heeft een tijdloos design. Dankzij de meegeleverde schouderriem draag je de camera als een toevoeging aan jouw outfit! Maar goed, wie kijkt er tegenwoordig nog naar uiterlijk... 😉 Achter de schermen zit namelijk een mooi systeem. De nieuwste SQUARE camera heeft functies die jou helpen om met één klik op de knop de juiste foto te maken. We nemen ze met je door! 

Wat kan de instax SQUARE SQ40? 

1. Automatische belichting 

 Dankzij de automatische belichting kiest de camera de juiste belichting in iedere omgeving. Wat bedoelen we hiermee? De selfie die je gemaakt hebt op een feestje wordt met de flitser juist belicht dankzij deze functie. Maar ook tijdens een vakantiekiekje in 30 °C bekijkt de camera of de flitser uit moet. 
 Lekker makkelijk, jij hoeft dus niets meer te regelen

2. Ingebouwde selfielens 

 Een ingebouwde selfielens! Zo kun je hem niet vergeten ook. 😉 Zet de camera aan door aan de lens te draaien. Draai nog één slag verder om de selfie modus aan te zetten. Nu staat het woordje SELFIE bovenop de lens, zo weet je dat de functie aanstaat! Houd de camera nu op 0.3 tot 0.5 meter afstand van jezelf, check of je op de foto staat in de selfiespiegel én klik! Jouw selfie rolt er binnen no-time uit. 
 Het beste aan deze functie? Het werkt ook voor close-ups! Voor de foodies onder ons is dit dus een uitkomst. 

3. Retro look 

 We benoemden het uiterlijk van de instax SQUARE SQ40 al eerder maar... WOW! De zwarte leren look van de camera geven samen met de zilveren accenten een luxe uitstraling. Het klassieke design is dan ook tijdloos. 

4. SQUARE formaat prints 

 De instax SQUARE SQ40 is een SQUARE filmformaat camera. Dit bekent dat er vierkante foto's uitkomen. Let dus goed op bij het kopen van fotopapier: alleen instax SQUARE fotopapier past hierin. Binnen de instax-taal heet fotopapier ook film, dus laat je niet gek maken. 😊 
Alleen op instax.nl shop je de instax SQUARE SQ40 mét een gratis pakje fotopapier. Dit is één cassette met 10 foto's, ter waarde van €9,99. 


 Hoe werkt de instax SQUARE SQ40? 

 Bij het bestellen van de camera ontvang je in de doos: instax SQUARE SQ40 camera, een schouderriem, 2 CR2 batterijen en een handleiding (hier bekijk je de SQ40 handleiding online). 
Begin met de batterijen in de camera te stoppen. Houd de camera met de lens van je af, schuif aan de rechterzijde het klepje open. Stop de twee CR 2 batterijen erin. Draai aan de lens en je ziet een lampje aangaan. Knippert het lampje van jouw instax SQ40 camera? Dan dien je de batterijen te vervangen, deze gaan ongeveer 100 prints mee. Haal nu het fotopapier uit de verpakking. Zorg dat het gele strookje overlapt met het gele strookje in de camera. De film zou er nu rustig in moeten vallen en dan kan de klep dicht. Nu zet je de camera aan en maak je een foto. Het zwarte folie komt eruit én de teller begint af te tellen vanaf 10. Tijd om helemaal los te gaan! 

Shop jouw instax SQUARE SQ40 direct compleet met: