INSTAX Pal: jouw nieuwste vriend die kleine momenten, groots maakt

INSTAX Pal: jouw nieuwste vriend die kleine momenten, groots maakt

INSTAX bestaat dit jaar 25 jaar en dat moet gevierd worden; dus say cheese! en ontdek de INSTAX Pal, een súperkleine digitale INSTAX camera die kleine momenten groots maakt. Onze nieuwe vriend is de eerste camera waarbij de focus ligt op de digitale kant van foto’s maken. Niet meer direct printen en klaar – nee, al jouw foto’s worden opgeslagen in de INSTAX Pal app, zodat jij alle tijd hebt om ze te bewerken, te animeren en online te delen. Dus, ben jij klaar om INSTAX Pal beter te leren kennen?

 

INSTAX Pal past gemakkelijk in je broekzak, inclusief coole gadget

Je denkt vast: hoe klein is dat ding eigenlijk? Om precies te zijn past de INSTAX Pal exact in je handpalm. Een mini-camera met grootse bedoelingen dus. Door het kleine formaat is de camera dan ook gemakkelijk mee te nemen. Daarnaast heeft de camera een handige microSD-kaartsleuf en zelfs een statiefbevestiging.

De tofste gadget? Dat is toch wel de multifunctionele, afneembare ring. Schuif deze om je vinger en verlies jouw vriend niet uit het oog. En wat dacht je ervan om de ring als lens te gebruiken? De ring is namelijk multifunctioneel. Bevestig deze aan de bovenkant van de camera en je hebt een lens om de perfecte foto’s te schieten. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je de ring ook gebruiken als statief. Ideaal voor foto’s met de zelfontspanner.

 

Technische specs van INSTAX Pal

Deze digitale vriend is klein van stuk, maar groots in uitvoer. INSTAX Pal gaat het grotere geheel namelijk nooit uit de weg. Ontdek de technische specificaties:

 

1.    Meer, meer, meer met de groothoeklens

Met een ingebouwde groothoeklens, kun je nog meer moois vastleggen en dat allemaal op het formaat dat jij wil. Maak digitale INSTAX mini-, SQUARE- of WIDE-foto’s.

 

2.    Interval shooting!

INSTAX Pal heeft zelfs superkrachten, namelijk: interval shooting. Met de app kun je kiezen voor razendsnelle INSTAX-foto’s in reeksen van 3, 6, 11 of zelfs 21 foto’s. Zo maak je meerdere foto’s van hetzelfde moment, maar net allemaal ietsjes anders.  

 

3.    Remote shooting-functie

Hoe tof is het om livebeeld te krijgen van de foto die gaat komen? Daarnaast pas je gemakkelijk de foto aan met één van de 18 filters – stel de zelfontspanner in- en speel met de flits. En dat allemaal via de app. Strike a pose en klikken maar!

 

Pssst. De INSTAX Pal app is gratis! Download 'm en kijk alvast rond...

Google Play

App Store


INSTAX-foto’s bewerken was nog nooit zo makkelijk

Benieuwd hoe je digitale INSTAX-foto’s eruitzien? Je zet je foto’s – maximaal 50 per keer – gemakkelijk via Bluetooth over naar je smartphone. Via de app voeg je filters toe maar ook tekst en stickers. Daarnaast kies je je favoriete maat: mini, SQUARE of WIDE. En alsof dat nog niet genoeg is, wat dacht je van:

  • Animeer je foto's

De foto’s in je app kunnen direct worden omgezet naar een toffe animatie. Of maak je eigen animatie in de in-app galerij. Wil je de animatie afdrukken? Dan wordt er automatisch een QR-code gecreëerd en afgedrukt op de foto. Zo zie je via die code je animatie. Hoe te gek is dat?

 

  • 18 foto-tastische filters

Heb je vandaag zin in een andere look? Dat kan gewoon. Kies uit maar liefst 18 verschillende filters, zodat jij de look krijgt, waar jij je fijn bij voelt. Selecteer ze gemakkelijk via de verschillende functies zoals: remote shooting en interval shooting. Of gewoon via de app-editor. Stel je het via één van de functies in? Dan onthoudt INSTAX Pal deze ook voor de volgende keer. Handig hè.

 

Last but not least: eenvoudig te printen (natuurlijk)

Dat INSTAX Pal een camera is die puur focust op digitalisatie is natuurlijk fantastisch. Maar INSTAX zou INSTAX niet zijn, als je jouw prachtige herinneringen niet kunt printen. Je INSTAX Link printer en de Pal zijn dan ook echt buddy’s. Zet de camera in de L-modus en foto’s worden direct afgedrukt op je Link printer. Print zoveel foto’s als je wil. Dus… Waar wacht je nog op?


 


Ps. INSTAX Pal is verkrijgbaar in vijf toffe kleuren!

Gem Black voor €119,99 en Milky WhitePowder PinkPistachio Green en Lavender Blue voor € 99,99. Uiteraard bescherm je jouw INSTAX Pal met de speciaal ontworpen siliconen beschermhoes. Zo neem je jouw camera gemakkelijk mee op avontuur zonder dat je bang hoeft te zijn dat deze beschadigd. Door de handige karabijnhaak maak je jouw vriend vast aan je broek of tas. Superhandig! Uiteraard beschikbaar in vijf bijpassende kleurtjes.


Shop INSTAX Pal nu