INSTAX MINI 99: klassiek en stijlvol zoals we ‘m kennen maar zó uniek in zijn functies

INSTAX MINI 99: klassiek en stijlvol zoals we ‘m kennen maar zó uniek in zijn functies

Met een INSTAX-camera leg je alle belangrijke momenten vast. Voor nu en later. Fotografeer je mooiste herinneringen die je kan delen en herbeleven. Maar wat als wij zeggen dat die herinneringen nóg beter worden? Foto’s met meer warmte, meer kleur, meer scherpte; om jouw belangrijkste momenten nog mooier weer te geven, maar dan wel op de traditionele INSTAX manier. Analoog en tastbaar. Nieuwsgierig? Ontdek hier de nieuwste aanwinst: de INSTAX mini 99!

 

Kleureffecten knop: de eerste in zijn soort

De klassieke, stijlvolle camera brengt geavanceerde functies met zich mee. Daarmee is deze matzwarte vriend de eerste in zijn soort. De geavanceerde nieuwe functies zijn namelijk niet mis! De mini 99 camera beschikt over – tromgeroffel … - een unieke draaiknop met maar liefst zes verschillende effecten.


Met deze kleureffecten creëer je ongekende mogelijkheden en voeg je direct een uniek tintje toe aan elke foto die je maakt. Deze speciale functie maakt het mogelijk om met één simpele draai aan de knop je foto’s te transformeren met effecten die de stemming en het gevoel van moment perfect vastleggen.

 


Nostalgische touch versus Light Blue

Voor een nostalgische touch is het Sepia-effect perfect. Ideaal voor foto’s van historische gebouwen tijdens je stedentripje. Of wat dacht je van een fijne familiereünie, waarbij het effect zorgt voor een tijdloze charme?  


Eerder op zoek naar koele sereniteit omdat je houdt van avontuurlijke natuurvakanties of gewoon omdat je het landschap wilt benadrukken? Dan is Light Blue het effect waarmee je een kalme, haast dromerige sfeer aan je foto toevoegt.


Probeer ook de Warm Tone-, Faded Green-, Soft Magenta- en Light Leak-effecten. Experimenteer en ontdek! Of je nu een beginner of een gevorderde fotograaf bent, met de mini 99 laat je je creativiteit de vrije loop. Elk effect heeft zijn eigen charme. 

 


Een artistiek schaduweffect met Vignette Switch

De mini 99 camera is ook uitgerust met een nieuwe, spannende switch; de handmatige Vignette Switch. Say what?! Door aan je lens te draaien kun je een artistiek schaduweffect op je foto creëren. Het beeld in het midden is scherp en wordt met het schaduweffect nog meer benadrukt. Hoe tof is dat? En dat allemaal te combineren met de verschillende effecten.

 

 Er is nog meer!

1. Helderheid

Waar je je ook bevindt, hoe donker of licht het ook is, met je INSTAX mini 99 camera kun je overal komen. De Light/Dark modus zorgt voor verschillende niveaus van helderheid: de Light (L+) instelling, geeft de meest heldere instelling. Opgevolgd door L, D en N. Dit zijn de instellingen zoals we gewend zijn van INSTAX. Dark (D-) zorgt er dan weer voor dat je ook in het holst van de nacht nog toffe films schiet. Wel zo handig tijdens een feestje tot in de late uurtjes.

 


2. Opnamemodi

En wat dacht je van de verschillende nieuwe opnamemodi? Een situatie met weinig licht? Niet getreurd: Indoor Mode is zo ontworpen dat je ook de perfecte foto creëert met weinig licht. Wil je net die perfecte actie vastleggen op het sportveld? Ook geen probleem voor mini 99. Met Sports Mode verhoog je de sluitertijd zodat die perfecte actiefoto binnen no-time afgedrukt is. 


Het is misschien niet heel verrassend als we zeggen dat je met de Double Exposure twee beelden in één kunt combineren. Heel nice, al zeggen we het zelf. Met Bulb Mode wordt er dusdanig veel licht binnengelaten, waardoor er juist een verhelderend effect op de film ontstaat. Al met al 5 toffe, nieuwe modes om nog meer te experimenteren als fotograaf. 

 


3. Afstanden

De bekende Landscape, Standard en Macro Focus-modes zijn nu eenvoudig te bedienen via de lens. Door je lens te draaien kun je met Landscape Mode de beste foto’s voor veraf maken (drie meter of verder). Close-ups en selfies maak je gemakkelijk met Macro Mode. En alles wat daar tussenin zit, juist… stel je in op Standard.

 


4. Zelfontspanner

A hand to help! Gebruik de zelfontspanner om de perfecte groepsfoto te maken. De zelfontspanner van mini 99 heeft een Auto Modus, Fill-in (met flits), een functie waarmee je rode ogen verwijderd én een optie om de flits juist weer uit te zetten. Wel op tijd kiezen natuurlijk…

 


5. Betere grip

INSTAX mini 99 is zo ontworpen dat deze nog gemakkelijker in de hand ligt. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een statief te bevestigen aan de camera.

 

PS. Er is ook een nieuwe INSTAX mini film

Fun fact! Samen met de lancering van de INSTAX mini 99 komt er ook een nieuwe INSTAX mini film, namelijk: PHOTO SLIDE. Deze nieuwe film is geïnspireerd door het ontwerp van motieven en zorgt ervoor dat jouw prachtige moment een tastbaar exemplaar wordt.


De foto brengt het analoge gevoel van vroeger terug! Het design lijkt op een print van een fotorolletje van vroeger.

 

Shoppen: prijs en beschikbaarheid

Bestel de INSTAX mini 99 nu en zorg dat je deze parel overal mee naar toe neemt. Deze instant-camera is verkrijgbaar voor € 199,99. Een pakje film erbij? Voor € 9,99 (10 stuks) zijn ze voor jou. Let op: alleen op INSTAX.NL krijg je deze er gratis bij. 😉