FUJIFILM lanceert tijdloze instax mini 40

FUJIFILM lanceert tijdloze instax mini 40

FUJIFILM presenteert met trots de nieuwe instax mini 40 instant camera. Samen met de camera wordt er ook een nieuwe variant mini film uitgebracht. De instax mini film “Contact Sheet” heeft de looks van een klassieke contactafdruk, en geeft zo een nieuwe twist aan het populaire assortiment instax mini films.

Met zijn klassieke en chique stijl is de instax mini 40 een must-have voor iedereen die graag foto's maakt en deelt. De camera is ontworpen om makkelijk mee te nemen en ligt comfortabel in de hand. De hoogwaardige, zwarte textuur en de zilveren accenten geven de camera een verfijnde en tijdloze look. 
instax mini 40 kenmerken zijn:

- Automatische belichting voor betere foto’s tijdens elk moment van de dag
Zodra de ontspanknop wordt ingedrukt, past de automatische belichting zich aan het omgevingslicht aan. Hierdoor wordt de sluitertijd geoptimaliseerd en flitst de camera op de gewenste sterkte. Dankzij deze functie kunnen zelfs instax beginners moeiteloos foto’s maken. Fotografeer zowel binnen als buiten met gemak, zodat jouw prints er kwalitatief uitkomen.

- Ingebouwde selfie-lens voor snelle en easy peasy selfies
Activeer de selfie mode gemakkelijk door aan het uiteinde van de lens te trekken. Met slechts één druk op de knop maak je zo de beste selfies en close-ups.


instax mini film Contact Sheet
Samen met de instax mini 40, wordt ook de nieuwe instax mini film Contact Sheet gelanceerd. Deze nieuwe mini film geeft je de echte look and feel van een klassieke contactafdruk. Net zoals vroeger is iedere frame voorzien van een uniek fotonummer, met in totaal maar liefst 70 verschillende designs. De verpakking bevat een cartridge met 10 instax mini films.


Case instax mini 40
Jouw gloednieuwe camera beschermen tegen stof, vuil en krassen? We’ve got you covered! Neem jouw camera mee op avontuur dankzij de bijgeleverde schouderriem. Verander het design door de klep af te nemen voor een snelle foto of selfie.