Tips en tricks voor de digitale INSTAX Pal camera

Tips en tricks voor de digitale INSTAX Pal camera

PRRRRRR! Lach eens naar het vogeltje! Say cheeeeeese! 

Dit zijn allemaal geluiden die jouw INSTAX Pal ook kan maken. Deze tip én nog wat trucjes komen dadelijk langs. Door middel van deze blog haal jij het onderste uit de kan... of de Pal? 😉 
We verdelen deze blog in tips & tricks. Tips om jouw INSTAX Pal nóg beter te gebruiken, en tricks om de beleving compleet te maken. Let's get down to business! 

Tips voor de INSTAX Pal 

1. Gebruik een SD-kaart! 

Het interne geheugen heeft plaats voor slechts 50 foto's. Je krijgt een melding wanneer het intern geheugen vol zit. Zodra je de Pal koppelt met de app, worden de foto's overgezet - tenzij je anders hebt ingesteld. Toch raden we aan een microSD-kaart in je INSTAX Pal te stoppen! Zo kun je (bijna) unlimited doorgaan. Bijvoorbeeld: op 1 GB is er genoeg ruimte voor 850 afbeeldingen. 

2. Opladen, opladen, opladen! 

De INSTAX Pal heeft ongeveer 2-3 uur nodig om op te laden. Heb jij een festival of feestje op de planning? Neem een powerbank mee! Een volledig opgeladen INSTAX Pal batterij gaat ongeveer 240 shots mee. Let's go! 🤳

3. L(ink) en F(un) modus 

Onderaan jouw kleine vriend zit een switch tussen L en F. De ‘L’ staat voor Link-modus. In deze modus verbind je de INSTAX Pal direct met jouw INSTAX Link printer*. In L-modus zet je de Pal en de printer aan, maak je een foto, waarna deze automatisch uit de printer rolt. Verrassingseffect ten top! 😮

De ‘F’ staat voor Fun-modus! In deze modus verbind je de Pal met de INSTAX Pal app op je smartphone. Hier fotografeer je op afstand, voeg je filters toe en download je de afbeeldingen vanaf je Pal. De app is gratis en gemakkelijk te downloaden via deze linkjes: 

*De INSTAX Link printers waarmee de INSTAX Pal direct kan verbinden zijn: INSTAX mini Link, INSTAX mini Link 2INSTAX SQUARE LinkINSTAX Link WIDE. Maar de INSTAX Pal heeft geen INSTAX printer nodig om te kunnen functioneren. De INSTAX Pal is een digitale INSTAX camera. Dat wil zeggen dat het apparaatje digitale INSTAX foto's maakt, dus digitale foto's met een wit kader eromheen. Zonder printer gebruik je 'm in Fun-modus. 


Tricks voor de INSTAX Pal 


1. Neem jouw eigen pre-shutter geluid op 

Jaaaa, we kennen 'm allemaal: say cheese is nou eenmaal dé kreet die we uitroepen bij het maken van een foto. Momenteel gebruikt jouw INSTAX Pal dit geluid nog niet, maar daar kan verandering in komen. Ga naar de INSTAX Pal app, klik op ‘+ Create pre-shutter sound’ en gooi je stembanden in de strijd. Liever een ander standaard geluid? Ga dan naar ‘pre-shutter sounds’ en selecteer één van de vijf opties. 

2. Cadeautjes 🎁

Op het beginscherm in de INSTAX Pal app zie je het direct al naast jouw Pal staan: een cadeautje. Na het fotograferen van enkele reeksen foto's, maakt de INSTAX Pal app een animatie van deze foto's. Het staat al voor je klaar, speciaal voor jou een presentje! 

3. Kleurrijke lichtjes! 

Naast de grappige geluidjes, kan je ook de LED-verlichting in de INSTAX Pal aanpassen! Personaliseer 'm zoals jij wilt door aan te klikken: Settings > Operation Settings > Startup LED Settings > en hier jouw gewenste kleur(combinatie) te kiezen.

It's a wrap! Ga aan de slag met deze tips & tricks en laat ons weten hoe jouw foto's eruit komen met #instaxer