PRINT JE DIGITALE FOTO'S NU OOK UIT IN SQUARE

PRINT JE DIGITALE FOTO'S NU OOK UIT IN SQUARE

SQUARE-TASTIC!
Vanaf nu print je je foto's uit op je favoriete Instagram beeldformaat! De instax SHARE-SP-3 maakt het mogelijk foto's van je smartphone op instax SQUARE film af te drukken. De nieuwe printer is verkrijgbaar in Charcoal Black of Ceramic White.

HOE WERKT HET?
Met de bijbehorende app verbind je je smartphone aan de printer. Selecteer je foto's, snijd ze bij, bewerk ze met verschillende functies en filters en print ze uit! Het is ook mogelijk collages te creëren en tot wel negen foto's op één print uit te printen met het Collage Template. Daarnaast kan je tekst toevoegen aan je foto's via My Template.

EINDELOOS VEEL MOGELIJKHEDEN
Gebruik de SHARE-SP-3 om je interieur op te leuken door foto's op te hangen of in te lijsten, cadeautjes persoonlijker te maken of gebruik de foto's in je fotoalbum.

KENDE JE DE INSTAX SHARE-SP-2 AL?
De instax SHARE-SP-2 was de allereerste instax fotoprinter en print foto's uit op het bekende instax mini formaat. De werking van de printer is hetzelfde als de SHARE-SP-3 en in de app is het zelfs mogelijk snel te switchen tussen de verschillende printers.

Opvolger: De instax SQUARE Link
Inmiddels is de instax SHARE SP-3 opgevolgd door de nieuwe instax SQUARE Link printer. Met de introductie van de instax SQUARE Link is de instax Link printer collectie compleet. Er zijn nu instax Link printers in ieder filmformaat: instax mini Link 2instax SQUARE Link en de instax Link WIDE
De nieuwste SQUARE printer komt ook met de allernieuwste snufjes! In de instax SQUARE Link blog lees je de exacte verschillen tussen de twee modellen.


Maak jouw instax printer compleet met de bijbehorende tas en instax SQUARE film