Nieuwe INSTAX mini LiPlay kleuren

Nieuwe INSTAX mini LiPlay kleuren

De INSTAX mini LiPlay  is vernieuwd. Back and better than ever.


INSTAX heeft de all-time favourite INSTAX mini LiPlay vernieuwd! De camera en printer, ook wel hybride camera genoemd, is een absolute hit binnen het INSTAX assortiment. Deze populaire camera is nu verkrijgbaar in drie nieuwe trendy kleuren: Matcha GreenMisty White, en Deep Bronze. Deze versie beschikt over een USB Type-C oplaadpoort voor extra gebruiksgemak en biedt firmware-updates via de INSTAX mini LiPlay App.


Nieuwe kleuren en updates

De mini LiPlay komt nu in drie nieuwe kleuren die aansluiten bij de huidige trends: de opvallende en wereldwijd populaire groene kleur, het neutrale wit dat bij elke outfit past, en de rustgevende kleur brons. Opladen doe je nu met een USB-C kabel en updates lopen via de app: easy!


Bekende favorieten en nieuwe functies

Nieuwe snufjes, maar de favorieten zijn gebleven. Er zijn nog steeds 13 templates en 6 filters waaruit je kan kiezen. Check de gratis en probeer ze alvast uit! Uiteraaaaard kan je nog steeds geluid opnemen, wie houd er niet van? Een gefeliciteerd! hier en een Merry Christmas! daar, het hoort bij de LiPlay. 


Nog meer functies in de app

In de INSTAX mini LiPlay App gaat het de INSTAX beleving door. Met de 'Direct Print'-functie kan de mini LiPlay gebruikt worden als smartphoneprinter. De app heeft ook de 'Save Printed Images'-functie, waarmee gebruikers een foto, geprint met de LiPlay, kunnen opslaan als INSTAX-omrande afbeeldingen op hun smartphone. Zo hoef je niet te vechten om de fysieke foto! Je stuurt 'm direct digitaal door.


Stijlvol en veilig

Bijpassend bij de 3 nieuwe kleuren Matcha Green, Misty White & Deep Bronze zijn er ook 3 matchende cases te koop. Met een beschermhoes ben je altijd stijlvol in staat om je INSTAX mini LiPlay zo veilig mogelijk te bewaren on the go. 


Ervaar de toekomst van fotografie met de INSTAX mini LiPlay™

Klaar om de nieuwe mogelijkheden van een camera én printer in één te ontdekken? 

Pre-order de INSTAX mini LiPlay vandaag en ontvang 'm 12 juli. Maak jouw LiPlay compleet en shop INSTAX mini film, zodat je direct kan fotograferen en printen.


Pre-order LiPlay

Pre-order beschermhoes