NIEUW: DE INSTAX MINI LIPLAY!

NIEUW: DE INSTAX MINI LIPLAY!

Ontmoet de nieuwe aanwinst van de instax family: de instax mini LiPlay! Deze compacte camera past met gemak in je fanny pack, neemt geluid op en kan elke foto zo vaak printen als je wilt. Ja, ook de foto’s die op je telefoon staan! Want de hybride mini LiPlay is niet alleen een camera, maar ook een printer. Need we say more?

NEEM GELUID OP
We horen je denken; hoe dan? Met de record button op de mini LiPlay neem je geluid op wanneer je een foto maakt. Dit geluid verschijnt als QR-code op je instax foto en dit kan je wanneer je wilt afspelen met de app op je mobiele telefoon. Herleef je favoriete festival moment, hoor de zee terug van je dagje strand of neem het geluid van je huisdier overal mee naartoe.

CAMERA EN PRINTER IN ÉÉN
Ook hoef je met de mini LiPlay nooit meer te vechten om de leukste foto. Je kan al je foto’s namelijk zo vaak printen als je wilt! En dat geldt ook voor de foto’s die je met je telefoon maakt, want naast dat de mini LiPlay een camera is, is het ook een printer. Van digitale herinneringen naar instant memories is dus geen probleem!

EN MEER...
Hiernaast zit de nieuwe camera vol meer toffe functies. Maak foto’s op afstand met de remote control modus, selecteer welke foto’s je uitprint en voeg filters en stickers aan je foto’s toe. En dat allemaal met een camera die zo klein is dat ‘ie in elke tas past.

De instax mini LiPlay is te koop in de kleuren Stone WhiteBlush Gold en Elegant Black


Maak jouw instax compleet met de instax mini film Blue Marble en de bijbehorende beschermhoes.