NIEUW: de FUJIFILM instax mini 12

NIEUW: de FUJIFILM instax mini 12

FUJIFILM lanceert de gloednieuwe instax mini 12. Deze speelse instant camera barst van plezier en creativiteit en kenmerkt zich door een bubbelig en kleurrijk design. De instax mini 12 is een upgrade van de instax mini 11. Niet alleen de functies zijn vernieuwd, maar ook het design! Wij nemen ze met je door.

Verbeterde features

Met een bubbelig design, neemt de instax mini 12 de belangrijkste functies over van de recente instax mini 11 camera, die in 2020 gelanceerd werd. Naast de bekende functies zoals een ingebouwde selfielens en automatische belichting, beschikt de instax mini 12 ook over parallax correctie. En er is meer! Hieronder alle features op een rijtje:

1. Parallax correctie

De nieuwste instax mini 12 camera heeft parallax correctie in selfiemodus. Wat je door de zoeker ziet, is ook wat je daadwerkelijk fotografeert. Zo is de foto gecentreerd, waarbij het bij andere instax camera's soms lichtelijk afwijkt. We hebben het over een verschil van millimeters, maar in selfiemodus maakt dit een groot verschil! Oftewel: what you see is what you get. ;)

 2. Automatische flitsregeling

De instax mini 12 heeft automatische flitsregeling. Naast de automatische belichting bekijkt de camera nu niet alleen of hij moet flitsen, maar ook hoe sterk. Dit zal vale foto's tegengaan!

3. Twist & go

De instax mini 12 is voorzien van eenvoudige bediening. Met één draai aan de lens zet je de camera aan. De instax mini 9 gebruikers zullen deze beweging nog kennen! Draai een slag verder om de selfielens te activeren. Ingebouwd en wel, zo kun je hem nooit vergeten!


Analoge fotografie op een makkelijke manier

De instax mini 12 is hét instapmodel voor iedereen die aan de slag wil met analoge fotografie. De instant camera is gemakkelijk in gebruik en compact mee te nemen. Binnen 5 seconden heb jij jouw foto in handen! Een simpele en leuke camera voor fotografieliefhebbers, jong én oud. Wil je toch wat handvatten om direct goed van start te gaan? Check onze tips voor instax beginners.

Shoppen!

De instax mini 12 is beschikbaar in vijf pastelkleuren Blossom PinkMint GreenClay WhiteLilac Purple en Pastel Blue. Vandaag besteld is morgen al fotograferen! Je shopt de camera voor €89,99 en alleen op instax.nl doen we er een gratis pakje film bij. Zo kun je direct van start met 10 foto's!

Shop jouw nieuwe instax mini 12 direct compleet met de benodigde accessoires, zoals een instax mini 12 beschermhoes en instax mini 12 fotopapier
Let op: de instax mini 12 past niet in de beschermhoes voor de instax mini 11. Hier shop je de juiste instax mini 12 beschermhoezen.

Heb jij al een instax mini 9 of instax mini 11, en ben je benieuwd naar het verschil? Lees hier de verschillen tussen de instax mini 9, instax mini 11 en de instax mini 12.