INSTAX WIDE 400 camera

INSTAX WIDE 400 camera

FUJIFILM lanceert de INSTAX WIDE 400™, een nieuwe analoge instant camera. De camera vervangt zijn voorganger de INSTAX WIDE 300, die in 2014 werd geïntroduceerd.

Nieuwe camera, nieuwe features én een ander jasje. We nemen de nieuwigheden met je door. 👇


Eenvoudig en handig fotograferen

De WIDE 400 camera gebruikt net als zijn voorganger WIDE formaat film. Met een eenvoudige draai aan de lens naar links wordt de camera ingeschakeld. Met een druk op de sluiterknop maak je direct indrukwekkende foto’s. De camera beschikt over automatische belichting, dus geen geknoei meer met de instellingen! Daarnaast is de nieuwe INSTAX WIDE 400 voorzien van een zelfontspanner voor extra gemak bij het vastleggen van groepsfoto’s. 


Stijlvolle bescherming

Safety first... but make it stylish. 💅 Een cameratas speciaal ontworpen voor de WIDE 400, wij hebben 'm! De kleur van de case matcht met de camera. Dankzij de schouderriem van de case neem je jouw WIDE 400 gemakkelijk mee. Deze beschermhoes zorgt niet alleen voor bescherming, maar voegt ook een vleugje stijl toe aan je outfit.


We verdiepen ons nog wat verder:

Analoge instant camera in WIDE filmformaat

De WIDE 400 biedt eenvoudige bediening. Met slechts één draai aan de lens wordt de camera ingeschakeld. Met één druk op de knop maak je al een WIDE formaat foto! Voor het vastleggen van landschappen of onderwerpen op een afstand van meer dan 3 meter, switch je naar landschapsmodus. Dit doe je door de lens nog een slag verder te draaien. De camera wordt geleverd met een close-up lens, waardoor je onderwerpen tot op 40 cm afstand scherp kunt vastleggen.


Gebruiksvriendelijke zelfontspanner

Ook het maken van groepsfoto’s is met de WIDE 400 kinderspel. De analoge zelfontspanner, in de vorm van een hendel, zit aan de voorkant van de camera. Door aan de hendel te draaien, worden een reeks LED-lichtjes die de zelfontspanner instellen op maximaal 10 seconden. Het vastleggen van memorabele groepsfoto’s wordt nog leuker met het analoge gevoel en de fysieke handeling van het draaien aan de hendel en het timer geluid. 


Perspectief accessoire

Met het meegeleverde accessoire creëer je de mogelijkheid om de camera hoek aan te passen en zo gemakkelijk de zelfontspanner te gebruiken zonder een tripod. Zet het blokje onder de camera en bekijk zo welk perspectief je voorkeur heeft. Het accessoire biedt verschillende hoeken aan die kunnen worden gemonteerd om met de hoogte van het onderwerp te matchen.


Kun je er geen genoeg van krijgen?

Pre-order de INSTAX WIDE 400 vandaag en ontvang 'm 19 juli. Maak de camera compleet met de bijpassende beschermhoes. De case shop je al voor €29,99 en matcht met de kleur van de camera. 

Pre-order camera

Pre-order beschermhoes