INSTAX UP! App

INSTAX UP! App

Calling all instax users!  📣


Jouw instax foto delen... leuk, maar soms wil je hem gewoon graag zelf houden. We begrijpen jouw frustratie. Dan maak je een foto van de instax print en dan zit er vaak een glans over de foto. Niet optimaal. Gelukkig is er nu de INSTAX UP! App waarmee je jouw analoge instax foto's gemakkelijk inscant, opslaat én digitaal deelt. Zo deel je jouw foto digitaal, maar houd je alsnog jouw unieke instax print! 
 De INSTAX UP! App is gratis en toegankelijk voor iedereen. Download de app in de Google Play Store of in de App Store. Hieronder nemen we nog even stap voor stap de functies met je door. 

Stap 1: Scan jouw instax foto's 

 De INSTAX UP! App is speciaal voor instax foto's gemaakt. De app herkent het frame gemakkelijk en scant direct de hele instax foto, inclusief het frame. Je hoeft alleen maar je telefoon boven de instax foto te houden. Uiteraard zijn alle instax filmformaten beschikbaar in de app: miniSQUARE en WIDE. Nadat je de instax print gescand hebt, kun je tags meegeven aan jouw prints en de datum toevoegen. 

Stap 2: Verzamel jouw instax foto's digitaal 

 Maak jouw eigen collectie en bekijk al jouw prints overzichtelijk in de INSTAX UP! App. Zo bewaar je ze in “Box view”, waarin het lijkt alsof al jouw instax foto's door elkaar gehusseld zijn. Heb jij ze graag op een rijtje? Ga dan voor “List view”, waarin de instax foto's netjes rij voor rij getoond worden, op volgorde van gescande datum. 

Stap 3: Deel jouw instax foto's online 

 Jouw instax films verdienen het om gedeeld te worden! Met de INSTAX UP! App deel je dan ook gemakkelijk jouw instax foto's online. Deel het bijvoorbeeld in je Instagram story, of stuur die gekke foto via een privébericht op WhatsApp. 

 Kortom, de INSTAX UP! App gaat iedere instax gebruiker zijn leven gemakkelijker maken! Nu hoef je hem alleen nog maar te downloaden: