INSTAX mini 90 vs INSTAX mini 99 vergelijking

INSTAX mini 90 vs INSTAX mini 99 vergelijking

Benieuwd naar de verschillen tussen de INSTAX mini 90 en INSTAX mini 99?

Of gewoon nieuwsgierig naar dit splinternieuwe apparaat? Dan zit je bij het goede adres!

Nieuwste functies:

De FUJIFILM INSTAX mini 99 is het gloednieuwe apparaat in de line-up en je vraagt je af, wat zijn nou de verschillen?

Maestro van het licht

Met de mini 99 kun je volledig ondergedompeld worden in de wereld van experimenteren met licht. Met de innovatieve Color LED kun je verschillende kleuren licht in je foto gebruiken. In combinatie met de ingebouwde Vignette en lichtfilters is het maken van een unieke foto voor op de koelkast dus snel gedaan. Met de Bulb Exposure kun je de sluiter openhouden tot je het perfecte licht vangt. Geweldig voor foto’s van slecht belichte onderwerpen. Ben jij klaar om het licht niet alleen op te vangen, maar ook te componeren?

Gemak

Door de nieuwe rode ogen vermijden modus zijn indringende rode ogen op je foto iets van het verleden. Perfect voor foto's in een slecht belichte setting, of tijdens die vroege uurtjes op zondagochtend. Die perfecte selfie was nog nooit zo makkelijk! Met de indoor modus zijn foto’s binnen altijd scherp. Ook beschikt de camera over een sport modus waarmee je snel bewegende onderwerpen goed kunt vastleggen, hierdoor is het maken van foto's van die voetbalwedstrijd of snel bewegend potje schaken geen probleem.

Uniek & Esthetisch

Door een combinatie van analoge techniek en nieuwe functies zijn geen twee prints hetzelfde. Laat je creatieve geest los en ga voor die unieke foto. Het oog wil ook wat en dat weet de FUJIFILM INSTAX mini 99 maar al te goed! Met het retro zwarte design matcht het met elke outfit en elke gelegenheid. Het design is tijdloos, premium en strak. Een perfect accessoire om mee te nemen en je look af te maken.

Overzicht:

Functies
Mini 90 Mini 99
Belichting Automatisch Automatisch
Filmteller ✔️ ✔️
Focusafstand 0.3m - ∞, waaronder: Macro modus: 0.3m - 0.6m Normal modus: 0.6m - 3.0m Landscape modus: 3.0m - ∞ 0.3m - ∞, waaronder: Macro modus: 0.3m - 0.6m Normal modus: 0.6m - 3.0m Landscape modus: 3.0m - ∞
INSTAX filmformaat INSTAX mini fotopapier INSTAX mini fotopapier
Sluitertijd Geprogrammeerde elektronische sluiterontspanner 1.8 - 1/400 sec Geprogrammeerde elektronische sluiterontspanner 1.8 - 1/400 sec
Dubbele belichting ✔️ ✔️
Bulb exposure ✔️ ✔️
Tripod bevestiging ✔️ ✔️
Beschikbaar in Zwart, Bruin Zwart
Mogelijkheid flitser aan/uit ✔️ ✔️
Indoor modus ✔️
Sport modus ✔️
Rode ogen vermijden modus ✔️
Light/dark-modus ✔️
Vignette ✔️
Lichtfilters ✔️


Wat is er hetzelfde gebleven?

De FUJIFILM INSTAX mini 99 heeft nog steeds de klassieke INSTAX feel. Instant foto’s op een simpele maar unieke manier. Het film formaat blijft het mini formaat en ook de bekende retro look waar jullie van houden is nog steeds van de partij. Het concept is dus hetzelfde, maar met nieuwe functies om je verder te ontzorgen en je artistieke gevoel volledig zijn gang te laten gaan.

Zet je wereld in een nieuw licht. Grijp nu je kans met de INSTAX mini 99 en maak elke foto een statement.
Maak je mini 99 compleet: