DE NIEUWE INSTAX SQ20 SCHIET FOTO’S ÉN VIDEO!

DE NIEUWE INSTAX SQ20 SCHIET FOTO’S ÉN VIDEO!

Maak kennis met onze nieuwe camera! De instax SQ20 bevat instant superpowers zoals je ze nog nooit hebt gezien en is vanaf 20 oktober 2018 te koop in Nederlandse webshops. Met trots vertellen we je alles over de nieuwste editie van de instax familie.

INSTANT SUPERPOWERS
De SQ20 bevat nieuwe instant superpowers: met de motion capture mode neem je videobeeld op waarna je zelf het moment kiest dat je wilt uitprinten. Hiermee kan je supertoffe foto effecten creëren! Naast deze spiksplinternieuwe feature kan je ook collages maken en uitprinten en bezit de camera over 12 unieke fotofilters.

HYBRIDE INSTANT CAMERA
De instax SQ20 is een hybride instant camera, wat betekent dat de camera voor de helft digitaal is en voor de helft analoog. Je schiet je foto’s en kiest zelf óf en wanneer je ze print. Maar dat is nog niet alles: voordat je je foto’s uitprint kan je ze voorzien van artistieke filters en meer…

MEER INFO
De instax SQ20 schiet foto’s op vierkant 1:1 beeldformaat net zoals de SQ6. De camera is er in twee kleuren: beige en zwart. Bekijk de camera en info over verkooppunten hier.