instax SQUARE SQ1

instax SQUARE SQ1

More of your world in the SQUARE

De instax SQUARE SQ1 springt eruit: hij koppelt eenvoud in functie aan een doordacht sober design, en maakt moeiteloos sfeervolle vierkante foto's die jou meer geven van wat jij belangrijk vindt.
Meer fun. Meer vrienden. Meer mogelijkheden.
Met de automatische belichting en vingervlugge selfiestand van de stijlvolle SQ1 ligt de wereld aan je voeten. Want geef toe: waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Dat is SQUARE.

Selfiestand


Grotere selfies
Laat je van je beste kant zien met de selfiestand (die je aanzet met een draai aan de lens) en de selfiespiegel. Met de intrekbare lens en de spiegel gaat kadreren vanzelf, en in het vierkante kader is plaats voor al je vrienden. Dus, kom erbij!

Square film

Grotere afdrukken
Voor unieke, sublieme beelden gaat er niets boven SQUARE film. Door de 1:1 beeldverhouding leg je nog meer vast op één beeld en wordt elk moment symmetrisch ingekaderd. En alles wordt op hoogwaardige film en met een keurige witte rand afgedrukt. Geen wonder dat iedereen weg is van SQUARE film!

Automatische belichting

Alles gaat vanzelf
Mis nooit een moment. En ga altijd voor kwaliteit. Met zijn ingebouwde sensors meet de SQ1 automatisch de helderheid van je omgeving en past hij de sluitertijd aan.

Focus op design

Pak uit in stijl
De SQ1 is beschikbaar in Terracotta Orange, Glacier Blue en Chalk White. Met zo'n partner wil je pronken! Met verschillende stijlvolle kleuren, een doordacht hoekig design en afgeronde handgrepen met textuur is dit een juweeltje waar je overal mee uitpakt.

Eenvoudige bediening

Pluk het moment
Deze SQ1 is zo hands-on, die wil je gewoon hebben. Je maakt in een handomdraai kiekjes waar monden van openvallen, en laat nooit meer een kans op een foto liggen.
Plaats je leven nog meer in de picture met de SQ1.
Deze compacte, handige en stijlvolle instantcamera is vierkant geniaal. Voor meer fun, meer vrienden en meer mogelijkheden op elke foto.

Vandaag besteld is morgen al fotograferen!