QuickSnap enkelpak

Op zoek naar een toffe single use camera voor jouw fotomomenten op vakantie of op een huisfeest? De QuickSnap legt jouw beelden scherp vast! De camera heeft zelfs een flits die je gebruikt wanneer je wilt. Let op: in deze verpakking zit één Quicksnap camera. 

€ 12,99

Scan and go 

Scrol door naar de volgende foto op het rolletje en Snap! Jouw moment is vastgelegd, easy-peasy. Gebruik de flits wanneer je in het donker aan het schieten bent, zodat al je foto’s er prachtig uit komen.


Fun achteraf

Snel even kijken of jouw foto is gelukt? Met de QuickSnap camera komt het plezier achteraf! Laat jouw rolletje ontwikkelen en blik terug op jouw favoriete momenten.


Genoeg foto's

Met 27 foto’s op de camera kun jij zorgeloos scrollen en foto’s schieten! Zodra het rolletje vol is kun je ze laten ontwikkelen: spannend!

Ingebouwde flitser

Gebruik de ingebouwde flitser op donkere momenten! Je kan de flitser activeren door het knopje op de voorkant uit te klikken.

Compact design

Jouw QuickSnap kan tegen een stootje, is klein, dun en weegt niet veel. Hij is dus makkelijk mee te nemen op vakantie! 
Product: Camera

Maak jouw bestelling compleet:

QuickSnap dubbelpak
Op zoek naar een toffe single use camera voor jouw fotomomenten op vakantie of op een huisfeest? De QuickSnap legt jouw beelden scherp vast! De camera heeft zelfs een flits die je gebruikt wanneer je wilt. Let op: in deze verpakking zitten twee Quicksnap camera’s.

€ 21,99

instax mini 11 Blush Pink
Met de instax mini 11 maak je de mooiste instant foto’s. Met de automatische belichting verdwijnt niemand meer in de achtergrond. Daarnaast is hij super compact en neem je hem gemakkelijk overal mee naar toe.

€ 79,00

instax WIDE 300 Toffee
De tofste plekken en leukste momenten leg je het liefst zo groot mogelijk vast. De instax WIDE matcht perfect met de grootse avonturen van jou en je beste maten.

€ 119,00

instax mini Link Dark Denim
De instax mini Link smartphoneprinter biedt eindeloos veel mogelijkheden! Voeg effecten en filters toe, maak hilarische collages en laat je verrassen door de surprise mode. 

€ 119,00

instax SHARE SP-3 Ceramic White
Zet jouw digitale herinneringen om naar instant films met de instax SHARE SP-3. Selecteer je leukste foto’s, bewerk ze en print ze meteen uit op het geliefde SQUARE formaat.

€ 199,00

>