Fotolijst instax SQUARE 9 foto's Natural

Decoreer jouw kamer met je negen favoriete SQUARE films dankzij de instax SQUARE fotolijst. Zet het frame neer op de kast of hang het aan de muur! 

€ 24,99

Kleur

Laat jouw creaties zien!

Bewaar jouw tofste creaties in deze fotolijst, en herbeleef de momenten keer op keer! In het frame passen negen instax SQUARE films.

instax all around.

Hang de fotolijst gemakkelijk op dankzij het ingebouwde ophangsysteem. Liever het frame neerzetten? Dat kan! Gebruik dan de uitklapbare standaard. Je kunt het niet alleen horizontaal maar ook verticaal wegzetten.

Zij gingen je voor:

instax SQUARE film

In dit fotolijstje passen negen instax SQUARE films. Afmetingen: 35.5 x 35.5 x 1.5CM.

Stijlvol design

De SQUARE fotolijst is stevig en verkrijgbaar in drie verschillende afwerkingen: natural en dark oak. Ook beschikbaar in verschillende maten.

Gemakkelijk in gebruik

Tijd voor iets nieuws? Je kunt de fotolijst niet alleen horizontaal maar ook verticaal houden. Hang het gemakkelijk op of zet het weg.
Formaat: SQUARE
Kleur: Bruin, Goud
Product: Overig
instax SQUARE film: Gebruikt instax SQUARE film, deze wordt niet meegeleverd. De film heeft een grootte van 86 x 72 millimeter, het beeld is 62 x 62 millimeter.
instax film: instax SQUARE film

Maak jouw instax compleet:

Fotolijst instax SQUARE 4 foto's Dark Oak
Decoreer jouw kamer met je vier favoriete SQUARE films dankzij de instax SQUARE fotolijst. Zet het frame neer op de kast of hang het aan de muur! 

€ 16,99

instax SQUARE film Monochrome
Ga voor de tofste zwart-wit beelden met de instax SQUARE film Monochrome. Voeg hem nu toe aan je collectie! Wat ga jij fotograferen?

€ 11,99

instax SQUARE SQ1 Glacier Blue
Leg jouw wereld binnen het SQUARE frame vast met de instax SQUARE SQ1. Met grotere en heldere prints, SQUARE selfies en een modern design ben jij klaar voor elk avontuur. Altijd 10 gratis films op instax.nl!

€ 129,99

instax SQUARE film White Marble
Met de instax SQUARE film White Marble worden jouw films pas echt très chic! Het mooie marmeren frame takes your instax to the next level! Shop hem nu!

€ 10,99

instax SQUARE film Rainbow
Maak elke film een kleur verrassing! Met de instax SQUARE film Rainbow laat je jouw film tot leven komen. Shop hem nu!

€ 10,99

instax SQUARE film vijftig pak
Samen met jouw instax vol SQUARE film ben je klaar voor alles wat er te gebeuren staat. Ga op pad of fotografeer je vrienden: binnen het vierkant laat jij alles stralen. De voordeelverpakking bevat vijftig films. 

€ 44,99

instax SQUARE SQ1 Chalk White
Leg jouw wereld binnen het SQUARE frame vast met de instax SQUARE SQ1. Met grotere en heldere prints, SQUARE selfies en een modern design ben jij klaar voor elk avontuur. Altijd 10 gratis films op instax.nl!

€ 129,99

instax SQUARE film Star Illumination
Glitter and glamour is wat jouw instax film verdient! Ga voor instax SQUARE film Star Illumination en geef je film een stijlvolle zwart frame met een subtiel glittertje. Shop hem nu!

€ 10,99

>